BAS JO9-1 - Harde 't JO9-1 : 5-4

BAS JO9-1 5 - 4 (3 - 1) Harde 't JO9-1
14-4-2018, 10:00 uur

Goede start, helaas wat minder einde...

We starten deze zaterdagochtend met 6 man aan de wedstrijd. Evi heeft andere verplichtingen en Julian is nog herstellende. We hopen dat je gauw weer bij het team bent Julian! Kevin doet vandaag de warming-up verzorgen. Shai schiet Sam in.
We starten achterin met Shai op links en Niek op rechts. In het midden staat Michael. Voorin Chris en Kevin. Sam is onze doelman.

De wedstrijd start gelijk met veel aanvallen van beide kanten. De 2e minuut is er al een mooie kans voor Chris na een voorzet van Kevin. Helaas niet in het doel. Vlak daarna mooi schot van Shai die naast het doel ging. In de 5e minuut weet de tegenstander wel het doel te vinden. 0-1. Gelijk daarna is BAS weer goed aan de bal. Kevin krijgt een mooie kans maar schiet over het doel heen. Gelijk daarna hebben we een mooie redding van Sam die het doel goed verdedigd. Van beide teams zijn er redelijke kansen maar ze komen maar niet in het doel. Na de time out is het erg onrustig in ons team. Veel aanvallen van tegenstander. Totdat BAS weer aan de bal komt en Michael een doelpunt weet te maken. 1-1. Vlak daarna krijgt BAS een vrije trap. Via de paal schiet Michael hem erin. 2-1.
Daarna word een mooi schot van Shai gestopt. Gelijk neemt de tegenstander de bal goed op en weet ons doel te vinden. Gelukkig kwam die tegen de paal. Na een goede uittrap komt de bal bij Chris terecht en die gaf een mooie voorzet die door Kevin werd afgemaakt. 3-1. Sam weet ons nog te behoeden van een tegen doelpunt
rust –
In de tweede helft hebben Sam en Chris gewisseld. Dus Chris op het doel en Sam rechtsvoor. Het eerste deel van de 2e helft speelt BAS ontzettend goed. Chris weet de bal een aantal keren mooi tegen te houden. Shai scoort de 4-1. Sam scoorde ook nog bijna alleen hij werd net van de lijn gehaald. Erg jammer. Maar vlak daarna weet Sam de bal er toch erin te krijgen. 5-1. Het lijkt erop alsof het helemaal goed gaat komen. BAS heeft veel kansen. Ondanks dat er toch aardig wat ballen naast gaan en tegen gehouden worden hebben we toch al een mooie voorsprong van 5-1. Als dan de time out is heeft de trainer ook niks aan commentaar. Dat gebeurt niet vaak. Maar als dan de time out klaar is en de wedstrijd weer begint lijkt het toch helemaal fout te gaan. De spelers van BAS zijn erg onrustig aan het spelen. De tegenstander daarin tegen gaan er helemaal voor om niet met 5-1 verlies naar huis te gaan. Ondanks het goede keeperswerk van Chris gaat de ene na de andere bal
ons doel in. Totdat het 5-4 is. Het is spannend tot aan het eind. Wij als supporters van BAS zijn stiekem blij als het eindsignaal gegeven wordt. De uitslag 5-4. Zoals Richard zei: Gewonnen.... maar niet blij.