BAS JO9-1 - Swift '64 JO9-1 : 11-11

BAS JO9-1 11 - 11 (8 - 3) Swift '64 JO9-1
25-11-2017, 10:00 uur

De wedstrijd met twee gezichten...

Een mooie droge, maar koude zaterdagmorgen. Het veld nog onaangeroerd, de damp nog op het veld. Een mooie dag voor een overwinning. Tegen het team uit Swifterbant moest het gebeuren.

In de wedstrijdbespreking hebben we het gehad over beleving en het winnen van derby's. Allemaal een tandje bij. Het veld is nat, dus houden we rekening met afstandsschoten. We zijn voorbereid.

Heel voortvarend komt het team uit de kleedkamer. Vol druk en in de eerste 5 minuten hebben we wel 10 kansen. Paal, lat en benen zorgen ervoor dat de bal er niet ingaat. We spelen prima en met veel passie. Het duurt tot de 9e minuut voor de bal erin gaat. Michael schiet hem erin. De ban lijkt gebroken en heel snel lopen we uit naar 5-0.
Goede reddingen van Sam die de hele wedstrijd heeft gekeept zorgen dat we als BAS toeschouwers kunnen genieten. Alles lukt. Mooie combinaties van achteruit. Chris die op dreef is en samen met Kevin de productie in de eerste helft naar 8 verder brengen. Tussentijds heeft Swift drie keer gescoord en rusten we met 8-3. Een mooie corner, een slecht gedekte corner en een uitbraak zorgen dat Swift nog leeft. Niks aan het handje. Zo lijkt het.

De tweede helft gaat de goed spelende Julian als wissel, gaat Kevin achterin en Evi voorin. Sam blijft op de goal. Niek speelt een goede partij en Michael op het middenveld samen is een hele goede combi. Samen ruimen ze veel op. Toch hapert de BAS motor. Chris krijgt dubbele dekking en lijkt de goede, maar energieslurpende eerste helft, niet voort te kunnen zetten. Evi scoort nog een hele mooie goal, maar zit vandaag niet lekker in de wedstrijd. Achterin heeft Kevin het lastig met de goed spelende Swift buitenspeler die er zo vier in knalt. Ook van de andere kant van de nummer 9 van Swift schiet er zo 3 in en staan we nog maar 1 goal voor. Helaas weten we de gelederen niet dicht te houden. Druk op de keeper zorgt voor onrust en wordt de bal zo in de voeten van de Swift aanval gespeeld, die er dankbaar gebruik van maken. Eindstand 11-11. Het lijkt wel American football met dit soort uitslagen.

Terugkijkend hebben we een hele goede eerste helft gespeeld, maar helpen we de tegenstander weer in de wedstrijd door achterin open huis te houden. Jammer, want wat waren we allemaal ontzettend goed die eerste helft. Dat nemen we dan ook mee naar volgende week. Epe uit en daarna Sinterklaas. Een overwinning is dan een mooi cadeau. Het cadeau wat we vandaag hebben uitgedeeld aan Swift...

Fam. Bossenbroek

Chris Bossenbroek
7x

Kevin Huisjes

Michael Veldt

Evi Hotsma

BAS JO9-1 - SWIFT '64 JO9-1: 11 - 11 (8 - 3)

9' doelpunt 1 - 0  Michael Veldt (-)
10' doelpunt 2 - 0  Chris Bossenbroek (-)
12' doelpunt 3 - 0  Chris Bossenbroek (-)
14' doelpunt 4 - 0  Kevin Huisjes (-)
16' doelpunt 5 - 0  Chris Bossenbroek (-)
17' doelpunt 5 - 1
18' doelpunt 5 - 2
18' doelpunt 6 - 2  Kevin Huisjes (-)
19' doelpunt 6 - 3
20' doelpunt 7 - 3  Chris Bossenbroek (-)
20' doelpunt 8 - 3  Chris Bossenbroek (-)

22' doelpunt 8 - 4
23' doelpunt 9 - 4  Chris Bossenbroek (-)
24' doelpunt 9 - 5
25' doelpunt 9 - 6
26' doelpunt 9 - 7
27' doelpunt 9 - 8
31' doelpunt 10 - 8  Chris Bossenbroek (-)
33' doelpunt 11 - 8  Evi Hotsma (-)
38' doelpunt 11 - 9
39' doelpunt 11 - 10
40' doelpunt 11 - 11

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2):