BAS JO9-1 13 - 5 (7 - 2) ASV Dronten JO9-2
11-11-2017, 10:00 uur

Dronten thuis...., altijd fijn!

Een thuiswedstrijd tegen ASVD staat vandaag op het programma.
De wedstrijd starten we met Chris op het doel en Evi als wissel.
De eerste paar minuten gaat het wat op en neer, Kevin krijgt een kans maar de bal gaat net naast langs de paal. Daarna 2 corners voor BAS maar deze worden niet benut. Dan ineens een afstandsschot richting het doel van Chris maar Chris let goed op en houdt de bal uit het doel.
Dan maakt Michael gelukkig 1-0 , hij schiet de corner van Sam van een afstandje via de paal in het doel.
Maar ASVD komt binnen een minuut terug met een antwoord, het wordt 1-1.
Gelukkig raken we niet van slag en maakt Sam al snel 2-1. Het publiek staat ondertussen regelmatig even onder de paraplu. ASVD gaat een paar keer richting Chris maar Julian laat zich niet makkelijk aan de kant zetten en verdedigt de bal een paar keer mooi uit via de zijlijn. En ook Michael staat er ineens weer als ASVD gevaarlijk lijkt te worden.
Kevin ineens met de bal naar voren, raakt de bal helaas ongelukkig en schiet de bal over. Chris blijft gelukkig allert want ineens komt een speler van ASVD alleen op zijn doel af maar Chris redt de bal, hij loopt zelfverzekerd op de speler af en voorkomt een tegendoelpunt.
Dan nog een aantal kansen voor BAS bij het andere doel, er wordt 4 x van dichtbij geschoten maar het lukt niet om hem in het doel te schieten dit keer.
Dan de 1e time-out.

Sam nu even aan de kant. Opnieuw kansen, Kevin mist net en Evi schiet op de paal. 2x een corner van BAS , Niek maakt een mooie kopbal maar de bal gaat over het doel.
Dan moet Chris weer aan de bak, en is er gelukkig op tijd bij, maar de bal gaat ook net naast.
Nu een mooie kans voor Kevin, gaat alleen op de keeper af maar de keeper weet de bal te vangen.
Een mooie cornerbal van Kevin weet Evi erin te schieten, het is 3-1
Volgende kans voor Evi gaat naast ,maar Kevin komt weer alleen voor de keeper en maakt nu 4-1.
Nu ASVD weer….ze maken 4-2
Vervolgens scoort Evi 3x waarvan 1 schot/voorzet ongelukkig in het doel van ASVD terrecht komt en dan is het rust.

Na de rust al snel weer een kans, Evi schiet de bal over de achterhoede naar Sam, Sam schiet op het doel maar de keeper onderschept.
En ook Chris maakt weer een mooie redding dit keer na een foutje in onze achterhoede. Niek onderschept de bal vlak daarna knap ,nadat ASVD alleen op het doel afgaat. Een vrije trap iets later voor BAS, Michael schiet mooi in 1 keer, de keeper laat de bal los en na twee pogingen maakt Sam 8-2.
Evi maakt 9-2 en nu weer een time-out.

ASVD maakt 9-3 , Evi laat een kans lopen en Chris maakt weer een paar mooie reddingen. Het wordt toch 9-4, via de paal en ook nr 5 wordt gemaakt door ASVD.
Dan is BAS weer terug, de verdediging herpakt zichzelf en Michael scoort dan 10-5, Evi 11-5, Sam 12-5 en Evi de laatste. Het is dus uiteindelijk 13-5

Goed gedaan jongens!!! Nu vanavond lekker St Maarten lopen!!

Fam. Hotsma/Van der Wekken

Evi Hotsma
7x

Sam Hessel

Michael Veldt

Kevin Huisjes

BAS JO9-1 - ASV DRONTEN JO9-2: 13 - 5 (7 - 2)

8' doelpunt 1 - 0  Michael Veldt (-)
9' doelpunt 1 - 1
10' doelpunt 2 - 1  Sam Hessel (Michael Veldt)
12' doelpunt 3 - 1  Evi Hotsma (-)
14' doelpunt 4 - 1  Kevin Huisjes (Evi Hotsma)
16' doelpunt 4 - 2
17' doelpunt 5 - 2  Evi Hotsma (-)
18' doelpunt 6 - 2  Evi Hotsma (-)
20' doelpunt 7 - 2  Evi Hotsma (-)

24' doelpunt 8 - 2  Sam Hessel (Michael Veldt)
28' doelpunt 9 - 2  Evi Hotsma (-)
32' doelpunt 9 - 3
34' doelpunt 9 - 4
35' doelpunt 9 - 5
36' doelpunt 10 - 5  Michael Veldt (-)
38' doelpunt 11 - 5  Evi Hotsma (-)
39' doelpunt 12 - 5  Sam Hessel (-)
40' doelpunt 13 - 5  Evi Hotsma (-)

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2):