BAS JO9-1 - Harde 't JO9-1 : 5-5

BAS JO9-1 5 - 5 (3 - 2) Harde 't JO9-1
28-10-2017, 10:00 uur

Het gelijkspel die we hadden kunnen/moeten winnen

Thuiswedstrijd, 10 uur. Het team start de wedstrijd met Michael op het doel, Niek links achter, Julian rechts achter, Evi in het midden, Kevin links voor en Sam rechts voor.
De wedstrijd start gelijk strijdvol van beide teams. In de 1e minuut heeft de tegenstander al gelijk een goede kans. Gelukkig kwam de bal naast het doel. Gelijk daarna volgde een kans voor Kevin. Die werd goed geblokt door de tegenstander. Daarna ging de tegenstander gelijk in de aanval en die scoorde in de 2e minuut van de wedstrijd. 0-1. Michael schiet de bal goed uit naar Sam. Sam speelde mooi door naar Evi die een mooie voorzet gaf zodat Kevin hem in de 3e minuut van de wedstrijd kon afmaken. 1-1. De tegenstander ging weer in de aanval en er volgde een mooie redding van Michael. 5e minuut kreeg de tegenstander een vrije trap die ze goed benutte. Helaas voor ons scoorde ze een prachtige hoge bal. Geen houden aan voor onze keeper. 1-2. BAS herpakt zich en in de 6e minuut volgde er een prachtige kans. Helaas belandde het schot van Kevin tegen de paal. De tegenstander volgde gelijk met een aantal kansen van hun kant maar werden allemaal prima tegengehouden door Michael. In de 8e minuut geeft Evi een mooie voorzet aan Kevin en die scoort. 2-2. Na de time out scoort Evi in de 11e minuut. 3-2. Daarna werd een aanval van de tegenstander mooi geblokt door BAS. Daarna volgde een mooi samenspel van Kevin en Evi. Helaas schoot Evi naast het doel. In de 17e minuut volgde in 1 x een mooi schot van Niek. De keeper van de tegenstander ving hem. In de 19e minuut pakte onze keeper een terugspeelbal. Daardoor kregen we een vrije trap tegen. Gelukkig schoot hij hem naast het doel.

We beginnen na de rust met een voorsprong van 3-2. Julian staat op doel en Michael heeft de plek van Julian, rechts achter overgenomen. De rest staat op dezelfde plek als in de eerste helft. We starten gelijk in de 2e helft met een corner. Evi schiet hem helaas naast. Gelijk daarna heeft de tegenstander ook weer een kans maar er kwam een geweldige redding van Julian. Daarna volgde er gelijk een doelpunt van de tegenstander. 3-3. Het was een hoge bal zo over Julian heen. Daar kon hij gewoonweg niet bij. Eerlijk is eerlijk het was een prachtig doelpunt. Jammer dat hij aan de verkeerde kant was. Daarna gelijk weer wat aanvallen van de tegenstander maar door goed keeperswerk van Julian geen doelpunt gemaakt. Daarna werd een goede aanval van Kevin gestopt door de keeper. In de 8e minuut scoorde Michael met een mooie hoge bal. 4-3. In de 9e minuut kreeg de tegenstander weer een vrije trap. Gelukkig werd die goed tegengehouden door BAS. Na de time out volgde er een mooie harde schot voor Kevin. Helaas kwam die tegen de lat. Daarna nog weer mooie kans van Evi maar die kwam naast het doel. 14 e minuut volgde er een mooie redding van Julian. Door de tegenstanders werd toen de bal nog uit zijn handen getrapt. Dat werd terecht afgefloten. In de 16e minuut kreeg Evi een mooie kans die helaas weer naast ging. Dat maakte ze goed door gelijk daarna te scoren. 5-3 Gelijk een minuut daarna kregen we helaas weer een bal van de tegenstanders om de oren. 5-4. Daarna volgde er nog een mooie kans van Kevin die helaas door keeper tegengehouden werd. Helaas scoorde de tegenstander in de laatste minuut nog een doelpunt zodat het gelijk spel werd. 5-5.

Het was een gelijkwaardige tegenstander maar we hebben toch ook wel het een en ander aan blunders gezien van de BAS kant. We hadden deze wedstrijd op zich moeten en kunnen winnen. Toch is de schade beperkt gebleven door goed keeperswerk van Michael en Julian. Toch viel het wel op dat er toch meer overgespeeld moet worden.

Fam. Huisjes

Kevin Huisjes

Evi Hotsma

Michael Veldt

BAS JO9-1 - HARDE 'T JO9-1: 5 - 5 (3 - 2)

2' doelpunt 0 - 1
3' doelpunt 1 - 1  Kevin Huisjes (Evi Hotsma)
5' doelpunt 1 - 2
8' doelpunt 2 - 2  Kevin Huisjes (Evi Hotsma)
11' doelpunt 3 - 2  Evi Hotsma (-)

25' doelpunt 3 - 3
28' doelpunt 4 - 3  Michael Veldt (-)
36' doelpunt 5 - 3  Evi Hotsma (-)