BAS JO9-1 - DOS Kampen JO9-2 : 1-4

BAS JO9-1 1 - 4 (0 - 1) DOS Kampen JO9-2
29-4-2017, 10:00 uur

Net iets te lang....

Bas-dos kampen Bas geeft veel druk. Een ri verkeer ri dos. 10e minuut mooie redding van Elnathan. 12e minuut mooie kans voor Jovanni. Kans voor dos op doel maar goed gered door job. Adoptieteam weer aanwezig voor aanmoediging. Mooie ingooi van Michael naar job passt door nr Jovanni maar schot op doel lukt net niet. Job in 17e minuut kans op doel maar mist net. Kans voor dos maar goeie redding van Elnathan. Chris mooi schot ri Job die net mist. Dos probeert wel ri goal te komen maar bas is dos te snel af. 23e minuut weer mooie kans op goal. Hoekschop evi, via Chris mooie kans maar mist. Dos kans op doel, Elnathan liep uit en Michael probeerde te redden maar bal rolde doel in. 0-1. Goeie bal van Job nr Jovanni die net mist. Net voor rust nog kans voor dos onderkant paal. Rust Ingooi Chris via Evi Jovanni kans op doel. Chris in spagaat. Mooi geprobeerd om bal te pakken. Dos weer aan de bal. Redding job. Ingooi dos. Kans Jovanni op doel maar ketst terug nr Dos. Ingooi bas. Corner evi. Mooi voor doel maar net voorlangs. Weer corner bas. Mist net. Kansen genoeg. Zetten iets meer druk. Afstand schot van Job en GOAl! Verdiend 1-1. Vlutbal van bas en goal tegen. 1-2. Ingooi dos door evi opgepakt. Mooie kans via Chris op goal maar keeper heeft bal net naast goal. Ingooi dos. Eigen doelpunt. 1-3. Mooie redding van Jovanni voor doel. Maar helaas paar tel later toch 1-4. Eindstand

Helaas duurde de wedstrijd voor ons iets te lang. De vermoeidheid slaat toe en de doelpunten vallen dan. Jammer. Toch heeft iedereen gestreden. Dat is mooi. Volgende keer de punten weer voor ons.

fam. Bossenbroek (Miranda Biddinghuizen/Richard Litouwen)

Job van den Bos

BAS JO9-1 - DOS KAMPEN JO9-2: 1 - 4 (0 - 1)

14' doelpunt 0 - 1

23' doelpunt 1 - 1  Job van den Bos (-)