19-4-2017, 18:45 uur

De afscheidwedstrijd van Praise...

Bas-DSV”61

Woensdagavond 18.45 spelen we de wedstrijd tegen DSV’61.

Er is even onrust want de shirtjes zijn er niet en er is geen scheidsrechter maar 3 minuten voor de wedstrijd is gelukkig alles in orde en kan de wedstrijd beginnen!
Elnatan staat in het doel en er wordt een sterke start gemaakt.
Het is al snel 1-0, door een prachtig schot ,een afscheidskadootje van Praise die zijn laatste wedstrijd bij de F1 speelt.
BAS speelt een goede 1e helft met veel kansen en er wordt goed samengewerkt.
Er worden veel pogingen gedaan, Chris met een mooi schot schiet over, Praise schiet op de lat en ook een mooie bal van Job wordt tegen gehouden door de keeper.
Tussendoor breekt DSV ook een paar keer uit maar de verdedigers van BAS staan sterk. Kornel, Sam en Michael staan op hun plek zodat DSV niet kan scoren.
Ook een goed schot van Niek gaat helaas net naast.
Dan een mooie aanval waar hard wordt gewerkt, er wordt 3 keer geschoten, 2 keer op de lat en 1 keer op de paal! Wat een pech!!
DSV doet af en toe ineens weer een poging maar de verdedigers blijven rustig en werken hard! Ze laten zich niet passeren!
Niek gaat nog een keer alleen naar de keeper maar de bal gaat naast.
Rust….
Meteen na de rust wordt het 2-0, na een mooie bal van Jovanni komt de bal via Praise bij Evi. Ze speelt 2 verdedigers uit en scoort.
Ineens staat DSV alleen voor de keeper maar Elnatan komt goed uit zijn doel en maakt een mooie redding!
Dan weer een doelpunt van BAS, Evi speelt haar mannetje voorbij en schiet in de hoek. Het is 3-0
Een mooie paas van Chris op Job maar de bal gaat net naast.
De bal gaat meteen richting het doel van Elnatan maar als een speer is Job er er alweer bij en onderschept de bal.
BAS verslapt en als BAS een beetje staat te dromen is het ineens 1-3, iedereen staat erbij te kijken…
Nog een mooie aanval van BAS op rechts met Chris Jovanni en Job maar de keeper zit er goed bij.
En dan lijkt BAS moe te worden…., er komen steeds meer aanvallen van DSV, en corners, en er wordt paniekerig gevoetbald door BAS. Dan maakt DSV dan ook 2-3 .
Ook het publiek wordt nu zenuwachtig want het einde komt in zicht, DSV zal toch niet nog een keer scoren?? Er wordt steeds meer geroepen langs de kant. Richard wisselt nog spelers maar het blijft paniek-voetbal
Als Praise uitbreekt en alleen richting de keeper wil gaan, fluit de scheidsrechter af!!
Wat een geluk! 3-2 gewonnen!! Goed gespeeld! Vooral in de eerste helft werd er geknokt voor de bal en zagen we mooie combinaties! De verdedigers hebben hard gewerkt!
Maar nu moeten we afscheid nemen van Praise….wat zullen we Praise missen!
Praise, bedankt voor je inzet, je doelpunten en voor je lekkere traktatie!!
We wensen je heel veel succes en plezier bij de E1

fam. Hotsma/Van der Wekken

Evi Hotsma

Praise Israel

BAS JO9-1 - DSV '61 JO9-1: 3 - 2 (1 - 0)

5' doelpunt 1 - 0  Praise Israel (-)

24' doelpunt 2 - 0  Evi Hotsma (-)
28' doelpunt 3 - 0  Evi Hotsma (-)