BAS JO9-1 - WVF JO9-3 : 5-3

BAS JO9-1 5 - 3 (2 - 2) WVF JO9-3
1-10-2016, 10:00 uur

De tweede helft maakt opnieuw het verschil...

Vandaag stond de wedstrijd thuis tegen WVF op het programma. Om 10:00 uur begon de wedstrijd en de ouders hadden er zin in. De eerste minuten liep het gelijk op en al snel komt WVF op voorsprong 0-1, de spelers leken weer wakker te zijn want 2 minuten later kwam de 1-1. Door een goede sprint van Job langs de zijlijn kon Praise het doelpunt maken. Direct na de aftrap leken de spelers nog feest te vieren van het doelpunt van Praise, een beetje onoplettendheid kwam de 1-2.
Na een aantal minuten goed voetbal kwam Praise met een uitstekend schot maar de goede keeper van de tegenpartij kon hem keren maar legde hem bij Job in de voeten, 2-2. Net voor het einde van de eerste helft dacht Sam dat hij even keeper was. De bal gaat op de stip maar onze keeper Chris stond goed op te letten en hield de penalty tegen.

In de rust gingen we even bespreken wat er beter moest, het verdedigen ging nog een beetje moeizaam, soms waren ze aan het slapen achterin.

De 2e helft een paar kleine wijzigingen. Jovanni op doel voor Chris.
In de 2e helft gingen de toppers van de F1 het positie spel oppakken er werd goed naar elkaar gespeeld en gecoacht, daaruit kwamen de mooie aanvallen. Corner specialiste Evi mocht haar goede trap weer laten zien en werd er gescoord door Praise 3-2. Na het vele over schieten werd het een beetje onnauwkeurig en hadden we voorin balverlies waardoor WVF een goede omschakeling had en scoorde de 3-3. De verdediging stond als een huis in de laatste minuten, Michael had de aanvallers in zijn broekzak en konden niks meer voorin doen. Bij de 4-3 werd de bal goed weggewerkt door Job en de bal kwam bij Chris in de voeten, legt de bal onder op Job en Job ziet Praise in de diepte vertrekken en Praise scoort zijn 3e van de ochtend. Het positie spel was heel erg goed van de spelers en zo kwam het slot akkoord van Chris die mocht de overwinning verzilveren met een doelpunt die hij netjes in de hoek schuift achter de keeper van afgeven van Praise.

De complimenten aan het team voor de tweede helft, jullie gingen beter voetballen en we hebben ervan genoten.

Patrick

Praise Israel

Job van den Bos

Chris Bossenbroek

BAS JO9-1 - WVF JO9-3: 5 - 3 (2 - 2)

2' doelpunt 0 - 1
4' doelpunt 1 - 1  Praise Israel (Job van den Bos)
11' doelpunt 1 - 2
14' doelpunt 2 - 2  Job van den Bos (-)

24' doelpunt 3 - 2  Praise Israel (Evi Hotsma)
28' doelpunt 3 - 3
32' doelpunt 4 - 3  Praise Israel (Job van den Bos)
36' doelpunt 5 - 3  Chris Bossenbroek (Praise Israel)

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2-1):