BAS JO9-1 - Zeewolde F2 : 2-2

BAS JO9-1 2 - 2 (2 - 0) Zeewolde F2
9-4-2016, 10:00 uur

Wedstrijd met twee gezichten!

Aan het weer lag het vandaag niet! Alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken! Iedereen was weer opgedroogd van de midweekse wedstrijd! Tegenstander van vandaag was de F2 van vv Zeewolde. Met 9 spelertjes trokken we ten strijde. Jesse was vandaag afwezig en Julian uit de F2 mocht zijn plaats innemen. Daimian stond weer in de goal. Sam en de jarige Benjamin in de verdediging. Simon, Job en Joey op het middenveld en Pepijn stond weer in de punt. Julian die al een wedstrijd met de F2 had gespeeld en Jarno begonnen aan de kant. Sam was vandaag de aanvoerder.

De eerste helft was duidelijk voor BAS. Toch was de eerste kans voor Zeewolde maar Daimian kon het schot nog over tikken. Daarna begon het te lopen bij de F1. Er werd goed gecombineerd door BAS waardoor er kansen ontstonden. De eerste de beste kans lag er ook meteen in. Job speelde de bal op de vrijstaande Pepijn. Pepijn had het overzicht en liet de bal lopen voor Simon en die kon rustig binnen tikken,1-0. Achterin stond het goed bij BAS en Benjamin en Sam hadden alles onder controle. Het was weer hetzelfde trio(Simon, Job en Pepijn ) dat bij het volgende doelpunt van BAS betrokken was. Job speelde naar Pepijn en Simon schoot van behoorlijke afstand zo over de keeper heen,2-0 en geen vuiltje aan de lucht. Julian kwam in het veld voor Joey en Jarno voor Sam. Julian verving Jesse prima, wat een werk heeft hij verzet; goed gedaan kerel! De eerste helft werd rustig uitgespeeld en er leek een overwinning in het vooruitzicht te zitten!

De tweede helft begon Simon aan de kant en Sam kwam er weer in. Joey stond weer op zijn vertrouwde plaats en Benjamin mocht even uitrusten. Zeewolde begon de tweede helft veel feller en BAS moest nu achteruit. Joey en Jarno hadden achterin de grootste moeite om de mannetjes van Zeewolde bij ons doel vandaan te houden. Het probleem lag bij BAS vandaag vooral bij het te weinig mee verdedigen van de middenvelders. Pepijn werd voorin niet meer bereikt. Zeewolde kreeg kans op kans en een tegendoelpunt kon niet uitblijven. En dat gebeurde dan ook. Zeewolde kwam eerst terug tot 2-1 en even later scoorden ze de verdiende gelijkmaker,2-2. Het was ook aan Daimian te danken dat er niet meer ballen in gingen want wat stond hij weer een goede pot te keepen! Toch kreeg ook BAS nog een enkele kans. Julian speelde prima naar Pepijn maar zijn schot ging net naast. Simon kwam voor Job in het veld die het vooral in de tweede helft best lastig had. Benjamin lostte Pepijn af. Simon zorgde met zijn snelheid nog wel voor gevaar samen met Benjamin maar gescoord werd er niet meer.

Over de twee helften gezien een terechte uitslag!