VVOG F3 1 - 10 (0 - 8) BAS JO9-1
12-9-2015, 08:30 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

Goede start van de competitie voor de F1 !

Met een mooie 10 - 1 overwinning op VVOG F3 is de F1 de competitie gestart. Het was vroeg opstaan voor de mannen vandaag. Met een compleet team vertrokken we om half 8 al vanaf "De Schelp" richting Harderwijk. De "Appie"van VVOG had goed zijn best gedaan want de grasmat lag er prachtig bij! Na een "handshake" voorafgaand aan de wedstrijd kon er om half 9 afgetrapt worden.

We begonnen met de volgende opstelling: Daimian in doel, Djairo en Joey in de achterhoede. De jarige Job, Pepijn en Simon op het middenveld en Jesse in de spits.

Net als vorige week was het al vanaf de aftrap raak. Met goed combinatievoetbal wist Pepijn, Jesse te vinden. Hij speelde de bal door naar Simon en die besloot meteen uit te halen, 0-1. Een lekkere binnenkomer. BAS bleef goed combineren en VVOG kwam er niet aan te pas. Na 3 minuten spelen was het alweer raak. Job passte naar Simon en die tikte zijn 2e alweer binnen, 0-2. Job was ook weer bij de volgende kans betrokken. Hij passte de bal goed op Pepijn maar die gleed uit op het toch wel gladde veld. De volgende kans was er één voor Job na een pass van Simon maar de bal ging naast. BAS was heer en meester tot op dit moment. In de 10e minuut van de wedstrijd viel het 3e Biddinghuizer doelpunt. Na een schot van Simon op doel werkte Job de bal in de rebound de bal in de touwen. Een minuut later was het alweer raak. Jesse werkte de bal via de binnenkant paal binnen, 0-4.
Eindelijk begon VVOG wat meer tegenstand te bieden maar Djairo en Joey stonden super te verdedigen. Vooral de dame bij VVOG maakte het de mannen van BAS behoorlijk lastig. In de 12e minuut bereikte Pepijn, Job en die tikte de bal weer prachtig binnen, 0-5. Hierna kwamen Jarno, Sam en Benjamin in het veld voor Djairo, Pepijn en Joey.
De spelers van BAS combineerden vrolijk verder en in de 14e minuut was het alweer raak. Job speelde de bal naar Jesse en tekende voor de 0-6. Het ging nu even hard met de doelpunten want in de 15e minuut was het weer Jesse die scoorde na een mooie pass van Benjamin, 0-7.
Benjamin stond ook aan de basis van het 8e doelpunt. Hij passte de bal naar Job en die schoot op doel. Jesse stond in de baan van het schot en met zijn laatste tikje lag de bal er weer in.

In de 2e helft begon Damian aan de kant en trok Jarno het keepersshirt aan. Het spelbeeld bleef vooreerst hetzelfde. In de 23e minuut wist Jesse, Simon te bereiken en die scoorde de 0-9. In de 27e minuut werden Job, Jesse en Simon naar de kant gehaald en kwamen Damian, Joey en Djairo weer in de ploeg. De opkomende Joey gaf een mooie voorzet op Pepijn maar hij wist het doel niet te bereiken. Na 30 minuten voetballen was daar eindelijk de eerste kans voor VVOG. BAS liet de touwtjes wat vieren en zodoende kon VVOG er uit komen maar Jarno wist het schot te pareren. VVOG kwam wat meer in de wedstrijd en kregen opnieuw een kans maar deze bal ging voor het doel langs. BAS was gewaarschuwd. Even later was het Djairo die de bal voor het doel van VVOG langs schoot na een pass van Joey. De volgende kans was er één voor Pepijn. Na een mooie pass van Sam werkte Pepijn de bal naast. In de 34e minuut was daar dan toch de eretreffer voor VVOG na een foutje in de BAS verdediging, 1-9. Toch was het BAS wat de overhand bleef houden en dat resulteerde in de 37e minuut in de 1-10. Na een mooie voorzet vanaf de zijkant van Djairo tikte Joey beheerst binnen.

Een mooie start van de competitie waarin vooral in de 1e helft goed gecombineerd werd. Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma. Dan spelen we om 10 uur tegen Rood Wit '58 F1 uit Putten.