De Verbinding, Sportlaan 4 Zwolle

Kkkkkoud.

Op een koude morgen ging de wekker eigenlijk veel te vroeg.
Toch was bijna het hele F1 team op tijd in het BAStion om de reis naar Zwolle aan te gaan. Door ziekte en vakantie waren Jelte en Jasper afwezig, gelukkig kwam Bink vanuit de E4 ons team versterken.
In Zwolle aangekomen was het nog steeds ontzettend koud maar dat weerhield onze helden niet om vol enthousiasme te gaan voetballen.De teams waren goed aan elkaar gewaagd en na een klein kwartier kon Bram scoren door een voorzet van Kyan. Helaas scoorde de tegenpartij vijf minuten later ook, zodat we met 1-1 de rust ingingen.
Na de rust werd er veel op de helft van BAS gevoetbald. Jens had het druk maar werd goed bijgestaan door de rest van het team. De druk op BAS werd wel steeds groter, zodat vlak voor het eindsignaal de tegenpartij het tweede doelpunt wist te maken.
Dit doelpunt betekende het einde van de bekerwedstrijden voor onze F1.
Door de kou kon ik mijn pen bijna niet vasthouden, vandaar dat het een kort verslag is geworden.