CSV '28 F4 5 - 2  BAS JO9-1
18-4-2015, 08:30 uur
De Verbinding, Sportlaan 4 Zwolle

Een zonnige zaterdag morgen in Zwolle!

Om 7.15 stapte de heren van F1 al in de auto’s om vol goede moet af te reizen naar CSV28 F4 in Zwolle…. In een nieuwe wijk met mooi kunstgras.. Om half 9 start de wedstrijd. Helaas is er naar 7 minuten al een doelpunt van de CSV… Kyan heeft een aantal mooie acties om de bal van tegenstander af te pakken. Bram schiet op doel maar mist helaas. Jasper maakt de 1-1 . Kyan heeft ook nog een paar schoten op doel maar helaas….
Pim ,Julian, Jelte en Michael doen ook hun uiterste best. Helaas speelt CSV net iets beter in de 19 minuut en 21 minuut vallen er nog 2 tegen goals. Dan geeft Ilse nog een mooie voorzet die door Bram goed wordt afgemaakt en het is 3-2 Jens staat de hele wedstrijd op keep en is erg geconcentreerd en houdt heel veel ballen tegen.
Uiteindelijk wordt 5-2 op deze zonnige morgen helaas maar CSV was net iets beter…