6-12-2014

Polderderby vol spanning

De laatste wedstrijd dit jaar BAS F1 tegen Swift F1
Met hartelijke dank aan Alice voor de heerlijke warme chocomel en lekkere saucijzenbroodjes!

Onze spelers hadden er weer zin in deze keer. Het begin van de wedstrijd ging het snel en was bijna niet bij te houden. Er was meteen een aanval van Bas. Jasper had een goed schot maar helaas werd het een hoekschop. Julian deed nog een goede poging maar ging naast. Toen kwam Swift in de aanval maar gelukkig nog net naast. De volgende aanval van Bas ging prima, Julian had een prima actie en schoot naar Ilse en ze ging om de keeper heen en maakte 1-0 . Daarna ging het nog snel door, een schot van Ilse op de lat en Julian mocht een strafschop nemen maar deze werd gestopt. Kyan schoot na een goede aanval op de keeper maar deze werd ook gestopt door de goede keeper van Swift.
Jasper had nog een mooi schot maar ook dit lukte niet en kwam op de lat. Hierna ging het voor onze spelers wat minder, Jens kon nog een doelpunt voorkomen met een mooie redding maar helaas had daarna Swift een goede aanval en maakte gelijk 1-1 en even daarna uit een hoekschop werd het al 1-2.
Gelukkig het was rust en wij mochten van de lekkernijen genieten en de trainers moesten onze spelers moed in spreken.

In de tweede helft werd de spanning niet minder, Jens was goed op de doellijn met een aantal goede reddingen, In de verdediging moesten Jelte, Pim en Michel aan de bak en verder naar voren deden alle andere goed mee. Bram kreeg nog een schop op zijn enkel en moest even herstellen aan de zijlijn. Hierna had Bas nog een paar goede schoten op het doel maar die werden gestopt door de keeper en Bram had nog en mooi schot maar helaas nog net in het zijnet. Jasper had nog een mooie actie en schoot naar Julian maar net naast. Het wilde niet lukken en Swift ging nog een keer en helaas 1-3 voor Swift. Iedereen had goed zijn best gedaan en het was een mooie wedstrijd maar helaas verloren.