29-11-2014, 09:30 uur
De Ebbenhorst , Nachtegaalsteeg 1 Nijkerk GLD

Superzege in Nijkerk!

Met maar een paar graden boven nul, gingen onze bikkels met versterking van Carl naar Nijkerk. Na een avondje met Sint en Piet in ‘t Bastion was het maar moeilijk starten deze koude ochtend.
Vele kansen waren er wel, maar helaas werden ze vaak niet benut. Jammer, maar in een onbewaakt ogenblik rolde er toch zomaar een bal in t doel bij Sparta. De hele BAS afvaardiging was zo verbaasd dat iedereen vergat te juichen. In ieder geval was het Ilse die ‘m ‘t laatst had aangetikt! Verrassende goal, maar wel goed voor de eerst voorsprong 0-1!
“Eerst nadenken, dan doen” leek wel het motto van de eerste helft van deze wedstrijd. De spirit zat er nog niet in, maar met een corner van Kyan maakte Jasper het af. 0-2!

Na de rust kwam Kyan al snel met het 3e doelpunt. Hij was op dreef en even later liet hij zich nog een keer zien bij t doel: met een mooie hoge bal via de lat scoorde hij toch maar weer: 0-4, een prachtige goal!! Het werd steeds stiller bij Sparta Nijkerk en onze Jelte had het maar rustig en koud in t doel.
Een goed uitgespeelde aanval en mooi samenspel van o.a. Julian, maakte Ilse af met een 0-4.
En ook het volgende doelpunt was weer voor deze kanjer: 0-5!
BAS kreeg de smaak te pakken! Onze Jasper zorgde vervolgens voor 0-6. Prachtig!
Ook de achterhoede kwam naar t doel en zo was het bijna Pim die scoorde.
Ilse zorgde voor 0-7. Niet snel daarna maakte ze 0-8 na een goede onderschepping van Kyan en mooi samenspel. En weer kwamen er kansen….. een prachtige voorzet naar Michel…..en bijna weer een doelpunt.
In de laatste minuten benutte Kyan een corner; en ja hoor, met 1 schot recht in t doel! 0-9!
En Ilse maakte het op het eind compleet met een mooie eindstand: 0-10!
Met recht waren Bram en Jens, die andere belangrijke dingen te doen hadden deze ochtend, supertrots op hun team!