13-9-2014, 09:45 uur
Burgemeester Dekker Sportpark, Educalaan 1 Dronten

Eerste competitiewedstrijd!!!!!!!

Vandaag de eerste competitiewedstrijd van het jaar. Mooi dicht bij huis ten ASVDronten F2.
Onze spelers fit, goed uitgeslapen en op tijd aanwezig. De leiders enigszins verlaat maar gelukkig nog prima op tijd voor de wedstrijd!!!
Met genoeg support aan de zijlijn ging de wedstrijd gelijk spannend van start. De snelle tegenpartij had balbezit en wist al in de derde minuut ons doel te bereiken. Helaas glipte de bal door Jens handen.
Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd wat al snel resulteerde in een mooie gelijkmaker van Julian. Ook Asvd staat niet stil, komt goed door maar door de goede verdediging van Jasper en Kyan komen ze niet tot het doel.
Ook Michel heeft de benen er goed onder en maakt mooie passes. Jasper doet een pracht poging tot een tweede doelpunt maar helaas………….Aan de andere kant van het veld moet ook Jens moet hard werken om de bal uit het doel te houden. Na veel mooi bal-spel krijgt Bram de bal voor ’t doel en scoort ’t tweede doelpunt.
Het blijft spannend want vlak na de aftrap vanaf de middenstip scoort Asvd opnieuw. Met een stand van 2-2 gaan we de rust in.
De tweede helft zit de tegenstander gelijk weer bij’t doel maar Kyan weet de bal te pakken te krijgen en speelt deze rustig en netjes terug naar Jens, de keeper. Jens heeft verschillende mooie reddingen! Maar mist er helaas toch ook een waardoor de stand op 3-2 komt.
Ilse en Julian beginnen weer vanaf de middenstip. Bram is goed aan de bal en geeft een pracht schot richting doel. Jammer, er is daar op dat moment geen bas-speler. Jelte geeft nog een keer een mooie kopbal in de richting Jasper.
Bram is weer goed aan de bal, mist 1 keer op 10 cm na het doel, maar scoort vervolgens een prachtig derde doelpunt. In een van de laatste minuten krijgt Asvd nog een corner, deze komt uit voor het doel. Jelte krijgt de bal op z’n ellenboog en deze belandt helaas in eigen goal.
Onze jongens en meid hebben weer goed gestreden voor de punten. Helaas niet voldoende voor een overwinning. Eindstand 4-3