SVI F2 1 - 2 (0 - 0) BAS JO9-1
30-8-2014, 08:30 uur
De Siggels, IJsselcentraleweg 9 Zwolle

Bloedstollende wedstrijd BAS F1 - SVI F2

De wekker ging voor een zaterdag heel erg vroeg want het team moest zich om 7.10 melden bij het Bastion omdat de wedstrijd tegen SVI al om 8.30 zou beginnen. Het hele team was aanwezig in de vorige week gekregen trainingspakken en met de voetbaltassen op de rug.

Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat het geen eenvoudige klus zou worden. De teams waren erg goed aan elkaar gewaagd. Na ongeveer een kwartier werden twee aanvallen van SVI uitstekend door Jens gered. Deze aanvallen wakkerde de strijdlust bij onze F1 aan want vlak daarna volgde de eerste serieuze aanval van BAS via Bram, vlak daarna gevolgd door weer een uitstekende aanval van Julian.
De eerste helft werd afgesloten met 0-0.
Na een pep talk van beide coaches en de trainer begon de F1 met frisse moed aan de tweede helft.
De wedstrijd bleef ontzettend spannend. Jens heeft diverse aanvallen met uitstekende reddingen afgeslagen en de druk van ons team op de tegenpartij werd steeds groter. Dit resulteerde in halverwege de tweede helft in een doelpunt voor de F1. Deze werd na een uitstekende voorzet van Julian door Bram gemaakt. Julian en Bram werkten later weer utstekend samen en dit samenspel zorgde ervoor dat ze de bal naar Ilse konden doorspelen waarna die het tweede doelpunt maakte.
De spanning werd na dit doelpunt wat minder totdat SVI toch nog langs Jens wist te komen. BAS moest er nog hard aan trekken om te voorkomen dat de winst uit handen werd gegeven. 5 minuten voor het eindsignaal zorgde Jasper nog voor een prachtig opgebouwde aanval, helaas werd dit geen doelpunt.
Na een aantal bloedstollende minuten floot de scheidsrechter gelukkig het eindsignaal en kon de 2-1 overwinning worden gevierd!