8-3-2014, 11:00 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

VVOG F2 – BAS F1

Na een paar oefenwedstrijden was het nu weer tijd voor de competitie. Door het mooie weer en het tijdstip was iedereen in een prima stemming. Na het omkleden in de kleedkamer sprak coach Sjaak de spelers serieus toe dat er vandaag hard gewerkt moest worden om met de punten naar huis te gaan. Na wat overleg tussen trainer Jannick en de coach werd er gekozen voor de opstelling van de coach.

Na de aftrap ging BAS nog wat onwennig van start. Lianne die prima via de linkerkant opkwam en voor geeft zag haar inzet gemist worden door Giel en Bram. De aanvallen van VVOG werden door Olaf regelmatig onderschept , Thijs die zich er goed voorgooide, kreeg een hard geschoten bal midden in het gezicht maar kon wel weer verder spelen. Een schot op de goal van BAS werd door Kevin nog wel aangeraakt maar de bal rolde toch nog over de lijn (1-0).

Later in de wedstrijd kreeg Lianne wat ruimte en zag haar schot maar net naast gaan. BAS nam tot twee keer toe een corner die helaas door de doelman van Harderwijk werd gekeerd. VVOG vond meer ruimte om te spelen en werd steeds feller in de duels, Lars schermde de bal goed af en was alleen door een duw van de bal te krijgen waarbij hij ongelukkig op zijn heup viel. Een hoge bal door VVOG viel net over Kevin heen in de goal (2-0).

Met nog een paar minuten voor de rust ging BAS gelukkig wel door met voetballen. Vanaf de rechterkant kreeg Gerben de ruimte en haalde met zijn schot de nul weg. (2-1)

De spirit zat er nu een beetje in bij BAS, een voorzet vanaf de rechterkant door Bram werd in twee keer door Nihat binnen geschoten.(2-2).

In de tweede helft had BAS weinig geluk. Gerben raakte de paal en Lianne schoot maar net naast.

Voor een overtreding op Nihat werd een vrije trap gegeven (net buiten het strafschopgebied). Thijs schoot deze vrije trap hard op de lat en de bal ging achter. Giel had veel werk met het verdedigen van zijn naamgenoot van VVOG.

Bram brak nog een keer door maar speelde de bal net iets te ver voor zich uit. Een hoekschop van VVOG werd nog goed weggewerkt door Lars. Een hoog afstandsschot kon niet meer door Kevin worden gekeerd, VVOG wint met 3-2.

Wilco den Teuling

Nihat Genc

Gerben Poortinga

VVOG F2 - BAS JO9-1: 3 - 2 (2 - 2)

doelpunt 1 - 0
doelpunt 2 - 0
17' doelpunt 2 - 1  Gerben Poortinga (-)
19' doelpunt 2 - 2  Nihat Genc (-)