Horst FC F2 2 - 3 (1 - 1) BAS JO9-1
19-10-2013, 10:00 uur
De Adelaar, Buitenbrinkweg 66 Horst

Horst FC F2 –BAS F1

Na het verzamelen om 9:00uur werd de route besproken en vertrokken de auto’s richting Horst bij Ermelo. Helaas had Nihat een andere afspraak en was Giel ziek. Onderweg ontstond nog wat verwarring over de afgesproken route en de afslag Mc Donald’s ging voorbij mede omdat de F1 nog geen 10 competitie punten heeft behaald. (Sjaak trakteert zodra deze punten zijn gehaald).

Op een mooi kunstgrasveld kon de wedstrijd beginnen, het spel ging op en neer met in de 1e minuut gelijk een kans voor Kevin. De doelman van Horst was echter op tijd uit de goal om de bal te onderscheppen. Hierna kwam Horst dicht bij het doel van BAS, een goed schot, gevolgd door een corner, die bijna werd ingetikt in de korte hoek. Gerben reageerde goed en had de bal op tijd vast.
BAS maakte het veld goed breed waardoor in de 4de minuut Bram vanaf links op de goal af ging en de bal in de verre hoek plaatste(0-1).

Na het goed door blijven gaan op de bal van Lars volgde nog een kans voor Kevin die de prima keeper van Horst weer op zijn pad vond. Horst mocht alweer de derde hoekschop nemen maar deze werd ook niet benut. In de 13de minuut was er een kans voor Bram die het zijnet raakt.
Horst begon wat beter over te spelen en kreeg een vrije trap die geen gevaar bracht voor BAS.
Het prima opruimwerk van de Shovel Thijs, Zoë en Olaf voorkwam dat Horst echt gevaarlijk kon worden. Door een mooie pass van Kevin kwam Bram alleen voor de keeper die weer op tijd uit de goal was, de bal ging net naast. Een super redding van Gerben zorgde ervoor dat Horst niet met twee man vrij voor de goal kon scoren. In de 18de minuut nam Horst de zoveelste hoekschop alleen deze keer draaide de bal mooi hoog via binnenkant paal in de verste hoek (1-1).

In de rust gaf Jannick aan dat Horst te veel ruimte kreeg met de bal en dat BAS meer druk moest zetten. BAS moest even wennen aan de andere opstelling en gaven Horst in de 22e minuut kans voor een hard schot op goal. Kevin hield deze in eerste instantie wel tegen, maar helaas rolde de bal toch het doel in (2-1).

Daarna zette BAS goed druk, waardoor Horst steeds meer de lange bal speelde die vaak opgevangen kon worden door de middenvelders Thijs, Olaf en Gerben. Een mooie aanval van Lianne, Bram en Lars werd na veel overspelen goed ingeschoten door Lars in de 25e minuut(2-2).

De druk op de verdedigers van Horst bleef doorgaan, BAS kreeg regelmatig kansen.
Lianne kon een paar keer alleen op de keeper afgaan, maar had geen geluk met de afronding.
Een vrije trap voor Lars werd hard door Thijs op de goal geschoten, maar werd helaas onderschept door Horst.
Na een schitterende assist van Olaf op Bram ( door het middenveld) belandt de bal achter de keeper van Horst(2-3). Na nog een paar kansen voor Lianne en Zoë en een redding van Kevin werd er afgefloten.
Lars werd door Sjaak uitgeroepen als man of the match! Goed gedaan Lars!

Een prima oefenwedstrijd tegen ook 2de klasse Horst en belangrijk voor de komende competitie wedstrijd tegen ASVD F3 .

Wiclo den Teuling

Bram den Teuling

Lars Fidder

HORST FC F2 - BAS JO9-1: 2 - 3 (1 - 1)

4' doelpunt 0 - 1  Bram den Teuling (-)
18' doelpunt 1 - 1

22' doelpunt 2 - 1
25' doelpunt 2 - 2  Lars Fidder (-)
32' doelpunt 2 - 3  Bram den Teuling (Olaf van Montfoort)

Opstelling BAS JO9-1 (1-3-3):