Sportpark het Achterveen, Konijnenbergerweg 2-C Hattem

Natte maar prima start BAS F1

Hattem F1 – BAS F1
Regen, regen en nog eens regen had geen invloed op de spelers van Bas F1 en met de steun van de ouders en zusjes van onder paraplu werd er voorzichtig begonnen.
Een goed afstandsschot van Olaf in de 8e minuut verraste de keeper van Hattem niet, het spel ging over en weer met bal een op de paal, een prima verdedigende actie van Shovel Thijs, een mooie redding van keeper Kevin en nog een bal op de paal komt BAS F1 goed weg.
Er komt gelukkig weer rust in het spel, Giel geeft in de 17e minuut een mooie bal door het midden op Bram die alleen voor de keeper komt en scoort. (0-1)
In de volgende minuut komt Bram na goed doorzetten van Lianne weer oog in oog met de keeper en scoort in de rechter onderhoek. (0-2)
Jannick en Sjaak hadden eigenlijk niks aan te merken in de rust op de spelers, maar Sjaak zou graag een beetje meer beweging zien.
In de tweede helft controleren Lars, Olaf en Giel goed achterin, hierdoor krijgt BAS F1 steeds meer ruimte voorin.
Na gemiste kans voor Hattem wordt er weer naar voren gevoetbald, hierdoor ontstaan er verschillende kansen voor Gerben, Lianne, Bram en Nihat. Helaas staat de keeper van Hattem een aantal keer op de juiste plaats.
De 30e minuut schiet Nihat uit eindelijk toch nog tussen de palen.(0-3) Na nog een paar grote kansen voor BAS F1 blijft dit de eindstand.

Wilco den Teuling

Bram den Teuling

Nihat Genc

V.V. HATTEM F1 - BAS JO9-1: 0 - 3 (0 - 2)

17' doelpunt 0 - 1  Bram den Teuling (Giel Junte)
18' doelpunt 0 - 2  Bram den Teuling (-)

30' doelpunt 0 - 3  Nihat Genc (-)

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2-1):