BAS JO9-1 - VSCO '61 F2 : 4-2

BAS JO9-1 4 - 2 (1 - 2) VSCO '61 F2
4-5-2013, 10:00 uur

BAS F1 - VSCO `61 F2

Op een mooie zaterdagmorgen, de slaap nog in de oogjes van onze stoere jongens uit BAS F1. Er staat voor vandaag een belangrijke wedstrijd voor de deur namelijk tegen VSCO'61. Ze staan derde van onderen, een makkie zou je zeggen maar achteraf kwamen we bedrogen uit en gelukkig met de schrik vrij. Even voor 10.00 was de aftrap. BAS F1 was bepaald nog niet wakker, want VSCO'61 begon vel uit de startblokken en kwam BAS al na 5 minuten met 0-1 achter. Dit viel iedereen van BAS een beetje tegen waardoor er een extra tandje bij gezet moest worden. De theepauze is nu echt voorbij en BAS moet nu gaan voetballen! De jongens hebben de taak begrepen en gelukkig na een paar minuten later scoorde RANDY de 1-1. VSCO'61 kwam snel daarop met een antwoord 1-2 en kwam weer toto scoren. Voor BAS was het billenknijpen en de vaders / moeders/ opa's hebben onze jongens nog meer aangemoedigd. BAS snakte naar het rustsignaal, wel had BAS nog twee keer links van de linker paal geschoten maar het kwam in beide keren niet tot een goal. Rust HEHE even bijkomen want achterstaan is BAS F1 niet gewend. Na een stevige peptalk van onze fantastische coach Angelique begonnen we aan de tweede helft. BAS zette meteen druk, we staan immers achter en dat pikken wij niet. Na een corner of drie die helaas niets opleverde was het gelukkig om 10.30 eindelijk zover. YASSIR had de bal weer aan zijn voeten en haalde vernietigend uit 2-2. Pas nu zag BAS het licht weer en begonnen ze erin te geloven.Dit werd nog eens extra bevestigd doordat RANDY al na 1 minuut later 3-2 scoorde. BAS was nu ontketend en weer twee minuten later scoorde MIKE V 4-2. De wedstrijd was gespeeld! punten binnen en de adrenaline bij de toeschouwers kon nu gaan zakken. Oef wat was dit, zeker in het begin, een lastige wedstrijd die BAS F1 goed heeft weten om te buigen van 2 keer achterstand naar uiteindelijk winst. Een dikke pluim voor BAS F1. Op naar de volgende wedstrijd.

Groet Richard Wagenaar vader van Randy

Randy Wagenaar

Yassir Mizhar

Mike Vermetten

BAS JO9-1 - VSCO '61 F2: 4 - 2 (1 - 2)

5' doelpunt 1 - 0
9' doelpunt 1 - 1  Randy Wagenaar (Yassir Mizhar)
13' doelpunt 2 - 1
24' doelpunt 2 - 2  Yassir Mizhar (-)
25' doelpunt 3 - 2  Randy Wagenaar (Mika Faber)
27' doelpunt 4 - 2  Mike Vermetten (-)

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2-1):