BAS JO9-1 5 - 2 (1 - 1) CSV '28 F3
13-4-2013, 10:00 uur

SPELEN OP DE COUNTER BAS F1 - CSV 28 F3 uitslag 5-2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen CSV '28 op het programma. op de ranglijst de nummer 2 tegen de nummer 6 van de ranglijst.
In de basis stonden: Jay (keeper), Jurre, Jelle, Mike, Mike(y), Yassir en randy.
Van het hoger in de ranglijst staan was vanaf het begin van de wedstrijd niet veel te merken. Er werd in een hoog tempo gespeeld en het spel golfde op en neer. Maar na vier minuten spelen was er een uitbraak van BAS en scoorde Yassir de 1-0. Een opluchting was dat wel.
ondertussen werd Mike gewisseld voor Mika wat tot gevolg had dat er voorin meer druk kwam te liggen.
Het spel bleef spannend op en neer gaan met kansen voor beide partijen. De tegenstander speelde goed over en hield het spel mooi breed, daaruit kwam rond de 8e minuut de verdiende gelijkmaker.
Ondertussen werd Randy gewisseld voor Max.
Het hoge spel tempo had tot gevolg dat er slordiger gespeeld werd en BAS steeds meer onder druk kwam te staan. Gelukkig behoede een fantastische redding van Jay een achterstand in de eerste helft. De verdediging had het druk maar deed geweldig werk.
Ruststand 1-1.
In de tweede helft beginnen: Mika (keeper), Jurre, Mike, Randy, Mike(y), Max en Yassir. Vanaf het begin staat BAS weer enorm onder druk. we komen er voetballend bijna niet meer uit. De verdediging onder leiding van Jurre doen fantastisch werk en zorgen ervoor dat de tegenstander er niet door komt.
Max wordt gewisseld voor Jay die diepste spits wordt.
Je ziet dat de tactiek gaat veranderen. We gaan op de counter werken. en dat werkt!!
rond de zestien meter van ons eigen doel pakt yassir de bal af en begint aan een fantastische solo naar voren waar hij de bal afgeeft aan de vrij staande Jay en die scoort de 2-1!!
Maar nog is het verzet van CSV niet gebroken en blijft de druk op het team groot.
Zo af en toe komt BAS eruit en uit een corner, genomen door Mike, scoort Yassir de 3-1. een golf van opluchting gaat door het publiek.
Jelle en Max komen in het team voor Jay en Randy.
Paar minuten later als de druk voor het doel van BAS weer toeneemt wordt de aansluitende treffer gescoort uit een corner, 3-2.
Maar de jongens laten zich niet zo gauw bang maken en nu begint de conditie te tellen. Het is te merken dat de tegenstander uitgeput raakt.
Als Mika een geweldige uittrap doe richting Yassir, speelt Yassir zijn man uit en geeft weer een vlijmscherpe pass op Max die simpel de 4-2 in kan tikken.
het verzet van de tegenstander is gebroken.
3 minuten voor het einde schiet Mike nog een geweldig afstandsschot het doel in en bepaald de eindstand van de wedstrijd 5-2.

Een wedstrijd waar weer voor gestreden is.