Verslag wedstrijd 6 april 2013 Zwolle SV F2 - Bas F1

Zaterdagmorgen om 07.45 stond iedereen paraat om richting Zwolle te gaan.
De jongens wisten het allemaal wel te vertellen in de bus hoe ze het zouden gaan doen.........we zullen zien.
Klokslag 09.00 begon de wedstrijd.
1e helft: Mike V en Max waren als eerste wissels, Mika stond de eerste helft op keep.
SV begon gelijk fanatiek te spelen en BAS had even tijd nodig om het spel te vinden dit koste ze bijna een doelpunt gelukkig kon Mika dit voorkomen met een mooie redding.
Van onze kant had Randy nog een mooie kans maar dit werd net geen goal..... jammer!
De teams waren aardig aan elkaar gewaagt en was het voor beide teams een pittige wedstrijd.
Mike P schoot van achter naar Yassir en die kon het afmaken met een mooi doelpunt ja de 0-1.
Lichtelijk wat blijdschap die hebben we binnen.
SV kwam met een aanval terug en dit eindigde met een harde botsing tussen speler SV en Mika,speler SV bleef even liggen en Mika had iets last van zijn hand maar ging gewoon verder.
De scheids gaf een stuiterbal vlak bij het doel maar Mika kon een doelpunt voorkomen.
Vlak voor rust kon via een pass van Yassir, Max de 0-2 maken met een mooi doelpunt.Er wordt afgefloten.
Rust!
2e helft: Jay gaat nu op keep en Mika gaat het veld op.
BAS heeft na de rust echt weer even moeite om het spel te vinden en hier maakt SV goed gebruik van, gelukkig stond Jay zijn mannetje en zorgde dat het 0-2 bleef.
BAS speelt rommelig en komt niet vol in het spel, SV weet daarom steeds dreigend in de buurt van ons doel te komen, dan weet Max van achter een goede pass te geven naar voren waar Jassir het gelijk afmaakt met de 0-3.
Het blijft de 2e helft rommelig Mike V probeert om dichter bij het doel SV te komen maar hij komt er niet doorheen. SV blijft heel allert spelen.
Dan krijgen wij een corner Randy neemt hem en Jelle weet hem af te maken.
Helemaal blij de 0-4 in de pocket.
BAS krijgt hierna weer een kans,corner voor SV gaat er gelukkig niet in. Jassir passt naar Maxx maar die weet het nu net niet af te maken jammer!
Jay komt nog in botsing met een speler van SV alle twee komen ze er zonder kleerscheuren vanaf.
Even hierna weet Jay de 1-4 te voorkomen met een mooie redding en SV mist net het doel en schopt naast net naast het doel.

Het blijft 0-4 BAS heeft gewonnen maar het was niet de allerbeste wedstrijd maar de buit is binnen op naar de penalty's.