27-10-2012, 11:00 uur
Burgemeester Dekker Sportpark, Educalaan 1 Dronten

ASV DRONTEN F5 - BAS F1

Nog even een verslag voor de nieuwe wedstrijd voor morgen.

Het was een hectisch vertrek; Jelle nog op vakantie, Max kwam niet opdagen en Yassir bleek nog thuis te zijn i.v.m. suikerfeest. Yassir toch nog om half 11 thuis weggeplukt, ook al vond hij dat hij niet hoefde te voetballen. Race tegen de klok, maar we stonden in ieder geval net voor 11 uur met 7 spelers op het veld.

Geen wissels, dus dat betekende voor iedereen 40 minuten speeltijd! Na de aftrap werd er al snel naar elkaar over en samen gespeeld. Voor het doel waren we nog niet echt scherp, veel kansen die recht op de keerper werden gespeeld. Wel bleven we druk houden op het veld van ASV Dronten en door een assist van Mike V, kon Jay de 1e doelpunt voor zijn rekening nemen. Hierna kon Yassir het net vinden door een assist van Randy. Spelers waren goed op dreef, bleven elkaar inspelen, waardoor Yassir door een assist van Jay het 3e doelpunt scoorde voor F1. Voor de achterhoede een "makkie" deze wedstrijd, al vergaten ze soms aan te sluiten met het middenveld. Mike V bleek goed in de wedstrijd te zitten en kon 4-0 scoren. Yassir vond voor de 3e het net van de keeper van ASV Dronten en zo gingen we met 5-0 de rust in.

Een kleine wisseling in de rust, zodat andere spelers kans hadden om te scoren en zo ging Yassir weer als laatste man het veld op net als de week ervoor. Het tegendoelpunt zat hem nog goed dwars van vorige week en dat bleek nu wel uit zijn spel. Niet te lang "pielen" achterin en eerder de bal afspelen. Wel kostte het hem moeite om zijn positie te behouden, waardoor de leider hem vaak even terug moest roepen.

Mika kon snel in de 2e helft scoren na een assist van Mike V. Doordat Jurre naar linkshalf was verhuisd, kreeg hij mooie assist van wederom Mike V en scoorde de 7-0. Vanuit achter kreeg Mika een strakke pass van Yassir, waardoor 8-0 op de teller kwam te staan. Jay moest nog een keer "wakker" geschreeuwd worden, omdat ASV Dronten nog een even gevaarlijk op onze helft werd. Samenspel liep gesmeerd, waardoor Jurre nog een keer kon scoren, aangegeven door Mika. Mike V liet al zien door mooie samenspel, strakke passes dat hij zoals eerder gezegd goed in de wedstrijd zat en scoorden nog tweemaal, zodat F1 met een 11-0 overwinning Dronten verliet.

Zaterdag 3 november thuis tegen SVL F5. Als we blijven voetballen, zoals we steeds laten zien jongens, kan het weer een mooie wedstrijd worden!

Mike Vermetten

Yassir Mizhar

Jurre Kluit

Mika Faber

Jay Stegeman

ASV DRONTEN F5 - BAS JO9-1: 0 - 11 (0 - 5)

10' doelpunt 1 - 0  Jay Stegeman (Mike Vermetten)
11' doelpunt 2 - 0  Yassir Mizhar (Randy Wagenaar)
12' doelpunt 3 - 0  Yassir Mizhar (Jay Stegeman)
16' doelpunt 4 - 0  Mike Vermetten (-)
19' doelpunt 5 - 0  Yassir Mizhar (-)
24' doelpunt 6 - 0  Mika Faber (Mike Vermetten)
26' doelpunt 7 - 0  Jurre Kluit (Mike Vermetten)
28' doelpunt 8 - 0  Mika Faber (Yassir Mizhar)
30' doelpunt 9 - 0  Jurre Kluit (Mika Faber)
33' doelpunt 10 - 0  Mike Vermetten (Mike Petersen)
34' doelpunt 11 - 0  Mike Vermetten (-)

Speler van de wedstrijd: Mike Vermetten

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2-1):