BAS JO9-1 4 - 0 (1 - 0) IJVV F4
17-11-2012, 10:00 uur

BAS F2 - YVV F4

Zaterdag 17 november!
Een spannende ochtend! De ena laatste wedstrijd van het seizoen. En de jongens weten niet beter als dat ze hun best moeten doen om echt hun beste beentje voor te zetten. Het kampioenschap ligt immers binnen handbereik, maar we hebben het nóg niet!
Om 10.00 staat iedereen paraat! Vlak nadat het startsein is gegeven maak IJVV een grote fout. Yassir valt de eer te beurt om een corner te nemen. Hij kijkt, schopt… en mist net! Jammer! In de derde minuut is het de beurt aan Mike. Hij krijgt de bal vlak voor het doel aangespeeld van Randy, schiet… en ach.. net erover. Dikke pech! De trainer van IJVV moedigt zijn team zeer fanatiek aan. Met name nr. 7 (Yassir) moet volgens hem goed gedekt worden. Dat dit een foute beslissing is laat Mika zien wanneer hij in de 8e minuut een supermooie goal maakt waardoor BAS de leiding van de wedstrijd op zich neemt! IJVV vind dit niet leuk en probeert een tegenaanval.. snel spelen ze onze verdediging voorbij en nemen van dichtbij een schot op doel! Maar dankzij onze super keeper: Jay wordt het geen goal voor hen. Gelukkig maar! Na een wissel wordt Mike in het middenveld vervangen door Max. Mikey en Jelle spelen de bal goed door. Hup weg van het doel! Jammer genoeg net te hard.. Er volgt een corner. BAS laat zich niet kisten en zet een aantal tegenaanvallen in, helaas zonder succes. Maar de eerste helft eindigt met de goal van Mika en de stand is 1-0.
Na een korte pauze is BAS er weer helemaal klaar voor! Max en Mika staan wissel. En de rest is klaar om de overwinning binnen te gaan halen. Helaas voor ons, IJVV ook.. Er volgt al snel een aanval. Gelukkig weet Jay die goed op te vangen. Jelle en Mikey zijn er klaar voor, en spelen de bal snel terug naar het middenveld. Yassir speelt Randy aan, die neemt een schot op doel… maar mist net.. pff wat spannend! Jurre en Mikey spelen samen de bal het veld over. Wat een teamwork! Dan neemt is het Randy’s beurt om Yassir aan te spelen! Yassir schiet en.. hij scoort!!! 2-0!! Tijd om te wisselen. Max en Mika komen erin en het spel gaat verder. Na een fout van een speler van IJVV heeft de trainer van IJVV commentaar op de scheids. De wedstrijd ligt even stil maar word snel hervat met een ingooi van Yassir. Randy is goed op dreef vandaag. De jongens geven de tegenpartij geen kans meer om het Jay echt moeilijk te maken. En 5 minuten voor het eind scoort Randy de 3-0! Iedereen juicht wat een overwinning! De tegenstander beseft dat het verlies geleden is, en laat zijn verdediging een beetje inzakken. Dit geeft Yassir in de laatste minuut de opening om de wedstrijd af te maken met een mooi schot 4-0. De scheid blaast de wedstrijd af en de jongens gaan trots naar huis in de wetenschap de het kampioenschap zo goed als in the pocket is!!

Jessica

Yassir Mizhar

Randy Wagenaar

Mika Faber

BAS JO9-1 - IJVV F4: 4 - 0 (1 - 0)

8' doelpunt 1 - 0  Mika Faber (Mike Vermetten)