BAS JO9-1 12 - 0 (6 - 0) IJVV F5
29-9-2012, 10:00 uur

BAS F1 - YVV F5

Max was vandaag niet aanwezig, omdat hij lekker in Parijs zat, wel te verstaan in Disneyland! Eddy kon zaterdag niet aanwezig zijn i.v.m. nachtdienst.

Op de website de tijd om 9.15uur gezet, omdat er "weer" nieuwe foto's gemaakt moesten worden. Een nieuw elftalfoto met de sponsor kan natuurlijk niet ontbreken op de site. Helaas wordt de site iets minder bezocht dan gehoopt. Gelukkig iedereen op tijd op de kiek gezet, zodat we aan de wedstrijd tegen IJVV konden beginnen. Zoals elke week de belangrijke taak, om goed over te spelen en scoren! Jay begon actief in het doel, door maar meteen te gaan zitten....hij had waarschijnlijk een vooruitziende blik! Met 1x training in de benen, begonnen de mannen meteen druk te zetten. Dit leverde in de 4e minuut uit een scrimmige een hard schot van Jurre in het doel. Een verbaasde Jurre met een dito juich. Na dit snelle doelpunt, kregen de jongens wat vleugels. Na een schot op de paal van Randy, kon Yassir in de 6e minuut voor de 2-0 zorgen. Na aftrap goed overspel, ging het voor Yassir erg soepel, 3-0. De mannen voelen dat er scoringsmogelijkheden zat zijn, maar desondanks bleef er gelukkig (erg) goed gevoetbald worden. Niet te lang aan de bal, snel passen en proberen weer vrij te lopen, bleek ze zaterdag heel makkelijk af te gaan. IJVV kreeg af en toe wat kansjes, maar door onze backs werd het onze keeper niet heel lastig gemaakt. Yassir kon de 4-0 na 15min op zijn naam schrijven. Hierna kregen we genoeg kansen. Jurre een goed schot op doel, maar ging naast. Mike V had een mooie kopbal via een pass van Randy, werd ook niet verzilverd. Net voor rust kon Mike de bal achter de keeper schieten vanuit een keeperbal. Ruststand 6-0.

De mannen merkten in de rust op dat het passen en het scoren heel goed ging. Daar was door de trainer niets op aan te merken. Wel een kleine tip, omdat het zo "makkelijk" ging om te blijven passen en posities in de gaten te houden. Vol goede moed begonnen ze aan de 2e helft.

Eddy kwam in z'n dienstkledij en een collega nog even gauw kijken bij de F1. Hier kon hij nog een paar mooie goals meepikken die de mannen maakten. Want al snel maakte Mike V via een pass van Jay de 7-0. Zoals in de 1e helft worden er ook wat kansen gemist en ook heel mooi door samenspel gecreeërd. Jurre kan door aan te sluiten voor de 8-0 zorg dragen. De mannen blijven echt goed overspelen, het is genieten voor de BAS F1-fans! Jay zorgt voor een goede pass op Yassir, waarop deze de 9-0 binnenschuift. Yassir tekent ook voor de 10-0 via een ingooi. Hierna schiet Mike V 1x over en 1x op de keeper. Heel af en toe komt IJVV nog op het speelhelft van BAS, maar de backs vangen dat -net als in de 1e helft- goed op. Jay maakt de 11-0 via een pass van Yassir en Yassir maakt de hekkesluiter vandaag 12-0.

Er is een mooie wedstrijd gespeeld, zoals aangegeven met goed overspelen, kijken naar en helpen met elkaar. Op de training wordt elke week aangegeven dat je meer niet de bal hebt, dan wel, maar dat je wel mee blijft doen in en met het spel. Dat hebben de mannen zaterdag goed laten zien!

Volgende week uit naar Reaal. Op tijd naar bed vrijdagavond, want we mogen om 09.00uur spelen in Dronten.

BAS JO9-1 - IJVV F5: 12 - 0 (6 - 0)

4' doelpunt 1 - 0  Jurre Kluit (-)
6' doelpunt 2 - 0  Yassir Mizhar (-)
7' doelpunt 3 - 0  Yassir Mizhar (-)
9' doelpunt 4 - 0  Yassir Mizhar (Mike Vermetten)
15' doelpunt 5 - 0  Yassir Mizhar (-)
20' doelpunt 6 - 0  Mike Petersen (-)

22' doelpunt 7 - 0  Mike Vermetten (Jay Stegeman)
27' doelpunt 8 - 0  Jurre Kluit (-)
31' doelpunt 9 - 0  Jay Stegeman (Yassir Mizhar)
33' doelpunt 10 - 0  Yassir Mizhar (-)
35' doelpunt 11 - 0  Jay Stegeman (Yassir Mizhar)
39' doelpunt 12 - 0  Yassir Mizhar (-)

Opstelling BAS JO9-1 (1-2-1-2-1):