BAS JO9-1 - VSW F1 : 6-2

BAS JO9-1 6 - 2  VSW F1
17-9-2011

BAS F1 - VSW F1

Zaterdag stond dan de 1e thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. voorafgaand aan deze wedstrijd werden de teamfoto's en pasfoto's gemaakt voor de krant en voor de site.
ook kregen de jongens een tas. (de spelers die er niet waren krijgen deze tas zaterdag)

Om 10:00 werd er dan afgetrapt in Biddinghuizen voor BAS F1 haar tweede Competitie wedstrijd tegen VSW. deze wedstrijd kende een rommelig begin, dit kwam misschien ook doordat de selectie niet helemaal compleet was. zowel Bjorn als Mark waren afwezig. maar gelukkig wilde Mike van uit de mini's meedoen. dit deed hij zeer verdienstelijk. na het rommelige begin, was het dan toch BAS dat de eerste kansjes kreeg via jurre en Yassir. ook VSW kwam er in de begin fase een paar keer goed uit. dit werd prima in de kiem gesmoord. in een aanval van VSW die goed ontmanteld werd, kon Yassir er uit komen. die met een goede individuele actie bram kon bereiken. Bram zei dank u wel, en maakt koeltjes de 1-0. na dit doelpunt begon BAS in te zakken. en kon VSW komen. dit deed VSW prima en kwam dan ook langszij. na een wissel ingebracht te hebben. stroopte BAS weer de mouwen op. dit leide ook tot de 2-1 van yassir. maar helaas zakte bas daarin weer in. en liet VSW nogmaals langszij komen.
na die 2-2 regende het kansen voor BAS. helaas miste BAS in het restant van de 1e helft alle mogelijkheden. dit kwam voornamelijk door de scherpte die gemist werd voor de goal. maar ook door te zelfzuchtend te zijn.

in de 2e helft werd er uit een heel ander vaatje getapt.

in de rust werd gezegt, dat er acties gemaakt mogen worden. maar wel met genoeg mensen achter de bal. ook werd er gezegt dat er ten alle tijde overzicht gehouden moet worden voor de goal. ook wou ik graag zien dat voor al achterin en op het middenveld rust gehouden werd.

dit pakte de jongens goed op. Yassir hield een paar keer voor de goal goed het overzicht en liet zijn mede spelers Bram en mitchel scoren. mitchel die vandaag een ijzer sterke pot speelde. hield het achterin goed dicht. hij behield het overzicht achterin goed en zette meerder spelers vrij. ook jurre en mike waren weer in prima doen, werkte keihard voor het team. en jaagde alle aanvallers de stuipen op het lijf. veel aanvallen van VSW strande dan ook bij mike of jurre. ook Lars stond prima te voetballen. als een volwaardig prof stoote hij een aantal keer dwars door de verdediging heen. maar ook zijn verdedigende taken liet hij niet vallen. uiteindelijk werd er een prima 6-2 overwinning behaald. helaas was de concentratie en overzicht niet altijd even goed. we laten de tegenstander nog te vaak terug komen in de wedstrijd. ook het omschakelen van aanval naar verdediging moet beter. maar een goed begin is er vandaag gemaakt. hopelijk kunnen we dit de komende weken uitbreiden als iedereen er bij is.