BAS JO9-1 - Be Quick'28 F1 : 5-3

BAS JO9-1 5 - 3 (1 - 1) Be Quick'28 F1
14-5-2011

BAS F1 sluit competitie waardig af

BAS F1 heeft in de laatste (thuis)wedstrijd van dit seizoen drie punten aan het totaal weten toe te voegen. In een zeer goede wedstrijd van BAS-zijde waren de Biddinghuizenaren met 5-3 te sterk voor Be Quick'28 F1. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Bart Knorren(2x), Tyrick Bodak en Aimen en Anis el Achak.

Helaas was voor deze wedstrijd verdediger Jurjen de Vries afwezig. Aimen el Achak verscheen te laat op het sportpark, waardoor hij op de bank begon. Coen Grafhorst nam zijn plaats op mid-mid over.

BAS was vanaf het begin van de wedstrijd heer en meester. Duels werden gewonnen, het veldspel was goed en de inzet was duidelijk waar te nemen. Vooral Luca Schaap liet zien dat hij er zin in had en speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen.

In de vierde minuut pakte BAS dan ook al de voorsprong. Een snelle uitbraak van de Biddinghuizenaren kwam rond de middenlijn terecht bij Bart Knorren. Die passeerde drie man en wipte de bal vervolgens fenomenaal over de keeper. 1-0!

Het team leek direct door te gaan op de ingeslagen weg, maar Be Quick nam enigszins het initiatief over. Een rare scrimmage voor het doel van keeper Woud kwam uiteindelijk voor de voeten van de Zwolse spits. Die schoot de bal strak tegen de touwen. 1-1.

BAS had het moeilijk en kwam niet meer in het spel. Waar ze in het begin van de wedstrijd vele malen sterker waren werd Be Quick net voor de rust steeds sterker. Scoren deden ze echter niet, waardoor er een ruststand van 1-1 op het scorebord stond.

In de rust werden vooral de eerste tien minuten benadrukt, waarin BAS enorm goed speelde. Afgesproken werd om die tien minuten door te zetten in de tweede helft.

Dat die boodschap goed was overgekomen bleek direct na de rust. Een afgeslagen corner kwam voor de voetbal van Tyrick Bodak en die haalde genadeloos uit. 2-1!

Zo stond BAS direct weer op voorsprong en drie minuten later werd die voorsprong diret uitgebreid. Bart Knorren was opnieuw erg scherp en 1 op 1 met de keeper scoorde hij erg beheerst. 3-1!

Be Quick had niets meer in te brengen in de tweede helft. BAS was heer en meester en mede door het goede coachen van Tyrick Bodak bleef iedereen doen wat het moest doen.

Uiteindelijk liep BAS uit naar een 5-3 overwinning, door goals van Aimen en Anis el Achak. Beide goals vielen uit corners van Coen Grafhorst, die deze zaterdag niet scoorde. Met drie assists was hij wel heel belangrijk voor het team!

BAS sloot het seizoen daarmee op grandioze wijze af. Een derde plaats in de eerste klasse is een prestatie van formaat. Belangrijker is echter dat de spelers zich ontwikkeld hebben. Stuk voor stuk zijn de spelers enorm gegroeid en hopelijk gaan zij dit ook doen in hun verdere voetballoopbaan.

BAS speelt nog twee toernooien om het seizoen op een leuke wijze af te sluiten. Aanstaande zaterdag wordt er een toernooi gespeeld bij Columbia in Apeldoorn. Die week daarna wordt er gespeeld bij OWIOS in Oldebroek. Aanvangstijden hoort u nog van ons.

p.s. Ajax kampioen. Ik zei het toch! :)

Wouter

Bart Knorren

Tyrick Bodak

Anis El Achak

Aimen El Achak

BAS JO9-1 - BE QUICK'28 F1: 5 - 3 (1 - 1)

4' doelpunt 1 - 0  Bart Knorren (-)
7' doelpunt 1 - 1

22' doelpunt 2 - 1  Tyrick Bodak (-)
25' doelpunt 3 - 1  Bart Knorren (Coen Grafhorst)
34' doelpunt 3 - 2
35' doelpunt 4 - 2  Aimen El Achak (Coen Grafhorst)
37' doelpunt 5 - 2  Anis El Achak (Coen Grafhorst)