BAS JO9-1 - Zeewolde F3 : 9-1

BAS JO9-1 9 - 1 (5 - 0) Zeewolde F3
13-11-2010, 10:00 uur

BAS F1 naar derde plek

BAS F1 heeft ook de wedstrijd tegen Zeewolde F3 winnend afgesloten. BAS speelde een goede wedstrijd, waarin de tegenstander overrompeld werd. Uiteindelijk wonnen de Biddinghuizenaren door goals van Coen Grafhorst(5x), Anis El Achak(2x), Tyrick Bodak en uitblinker Aimen El Achak met 9-1.

De voorbereiding van deze wedstrijd verliep wat rommelig. Verdediger Tyrick Bodak verscheen te laat op het sportpark en Elijah Requena vergat zijn scheenbeschermers. Hierdoor begonnen beide spelers op de bank. Jurjen de Vries begon hierdoor als linksachter. Jurjen betaalde het vertrouwen terug en was in de eerste helft een van de betere op het veld.

Onder aanvoering van Aimen El Achak werd vanaf minuut een de gang naar het goal ingezet. Zeewolde stelde zich op als een handbalverdediging en probeerde er via counters uit te komen. Deze counters werden er echter keurig uitgehaald door De Vries en 'BAM-BAM' Bart Knorren.

Al snel liep BAS F1 uit naar een veilige voorsprong. Bij rust leidde het team met 5-0 door goals van Anis el Achak, Coen Grafhorst(3x) en Aimen el Achak.

Na de rust ging BAS rustig door. Zeewolde moest vooral verdedigen en bij de spaarzame aanvallen stond keeper de Vries op de goede plek. Coen Grafhorst was deze zaterdag lekker op dreef. In totaal maakte de spits vijf goals.

BAS boekte een keurige overwinning op de hekkensluiter. "Deze wedstrijden moet je winnen. Dat hebben we gedaan en ook nog eens met goed voetbal. Vooral in de tweede helft speelden we keurig samen en dan krijg je zo'n resultaat", zegt leider Wouter Foppen na afloop.

Na deze overwinning is de ploeg gestegen naar een derde plek in de competitie. ASVD verloor bij Nunspeet met 6-4 en ook Swift'64 F1 verloor. Bij koploper Unicum gingen zij met 2-0 onderuit.

Volgende week staat er voor BAS weer een kraker op het programma. De ploeg van Ceelen & Foppen gaat dan op bezoek bij buurman ASVD F3. De wedstrijd op het Burgemeester Dekker Sportpark begint om 10:15.