BAS JO9-1 - DVS '33 Ermelo F2 : 1-1

BAS JO9-1 1 - 1 (0 - 0) DVS '33 Ermelo F2
25-9-2010, 10:00 uur

BAS pakt punt in kraker

BAS F1 heeft afgelopen zaterdag een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen DVS'33 F2. In een ware kraker, waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren was een gelijkspel terecht.
Doelpuntenmaker aan de kant van BAS was er niet. Een eigen goal was het enige doelpunt.

Trainers Leon Ceelen & Wouter Foppen moesten voor de wedstrijd even puzzelen. Tyrick Bodak was geblesseerd, waardoor uiteindelijk Elijah Requena achterin begon. Dit deed hij goed, een ware vervanger voor Bodak.

Vanaf het begin was het duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. DVS was achterin erg sterk en kwam er vaak gevaarlijk uit met snelle uitvallen. BAS speelde ver naar voren, waardoor de Ermeloers veel ruimte kregen voorin. Keeper Jurjen de Vries hield echter keurig zijn doel schoon met enkele fraaie reddingen.

BAS zette daar ook enkele kansen tegenover. Schoten van Coen Grafhorst en Bart Knorren konden de keeper niet verontrusten. Zo gingen beide ploegen rusten met een 0-0 ruststand.

Na de rust was het BAS wat beter begon. Anis El Achak speelde een hele goede tweede helft, net als Bart Knorren. Hij hield hoogstpersoonlijk de verdediging gesloten en met goede passes zet hij de voorwaartse in stelling. Hierdoor kregen Aimen El Achak en de eveneens sterk spelende Luca Schaap goede kansen op de openingstreffer. Helaas voor BAS gingen deze kansen verloren.

BAS kwam uiteindelijk dan toch op voorsprong. In de 26e minuut was het Aimen El Achak die een actie inzette over de linkerkant. Hij kwam naar binnen schoot de bal heel langzaam langs de keeper en de bal leek daarom nog voor de lijn te stoppen. De verdedigster van DVS dacht daar anders over en schoot de bal snoeihard in de eigen goal.

BAS kwam op voorsprong, maar dat deerde DVS niet. De ploeg ging goed door en BAS kwam in de verdrukking. DVS miste enkele grote kansen, totdat een corner heel gelukkig in een keer in het goal belandde. Zo kwam DVS erg sterk terug en moesten beide team weer gaan voor de winst.

Dit lijdde tot heel veel grote kansen aan beide kanten. Keeper Roy Woud had het druk, net als zijn collega aan de andere kant. Bart Knorren kreeg vier minuten voor tijd nog de grootste kans, maar hij miste oog in oog met de keeper.

Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Een terechte uitslag, na een zinderende wedstrijd. De trainers van BAS hadden na afloop gemengde gevoelens. "Het was een hele mooie wedstrijd, maar toch balen we dat we niet gewonnen hebben. Maar goed, volgende week weer een nieuwe kans", aldus de trainers.

Volgende week speelt BAS F1 uit bij VVOG F2. De wedstrijd op sportpark de Strokel begint om 10:15.

Leon en Wouter

Eigendoel

BAS JO9-1 - DVS '33 ERMELO F2: 1 - 1 (0 - 0)

23' doelpunt 1 - 0  Eigendoel (-)