BAS JO9-1 3 - 7  Hulshorst F1
1-5-2010, 10:00 uur

BAS F1 verliest geflatteerd van Hulshorst F1 met 3-7

Zaterdag 1 mei mochten we thuis aantreden tegen de koploper Hulshorst F1.

Hulshorst F1 hadden we dit seizoen al eerder getroffen. In de beker werd er terecht met 0-4 verloren, ondanks een goede wedstrijd.

We waren dus gewaarschuwd. Hulshorst beschikt over een uitstekende ploeg met een paar snelle, veel scorende spitsen.
Vanwege de afwezigheid van Sven, Leander, Dion en Jibelino deden Leander Touw en de topscoorder van BAS Coen Grafhorst met ons mee.

BAS opende de wedstrijd uitstekend. In tegenstelling tot de laatste wedstrijd, werd er nu wel scherp gespeeld. Iedereen verdedigde ook uitstekend mee, waardoor Hulshorst moeite had om tot een goede aanval te komen. Wanneer ze wel de kans kregen, stond daar Owen Dokter, die de eerste helft uitstekend keepte. Toch viel de 0-1 voor Hulshorst. Nadat de bal met wat geluk bij de spits van Hulshorst terecht kwam, schoot hij doelpunt 101 van dit seizoen binnen. BAS liet het hier niet bij zitten en zocht in de stromende regen de aanval. De regen hield hun en scheidsrechter Jorrit Doorman scherp, wat uiteindelijk ook leidde tot de 1-1. Leander Touw vloog vanuit de verdediging met de bal naar voren, haalde het achterlijntje, zette voor.........en daar kwam Bennet van Veen, die goed raak schoot! Na dit doelpunt bleef BAS goed spelen, maar toch liep Hulshorst uit naar 1-3. BAS nam niet genoegen met deze stand en ging weer in de aanval. Achterin werd er deze ochtend uitstekend verdedigd door Elijah en de sterke Tijmen. Wie liep daar voorin bij BAS F1? Coen Grafhorst, die zoveel scoort? JA!, de eerste beste keer dat de bal goed voor zijn sterke linker lag, was het gelijk raak! Na een goede bal van Leander, pegelde Coen raak, 2-3!

In de rust was er weinig op te merken over het spel van BAS. Over de instelling was helemaal niks op te merken, want iedereen gaf zich voor 100%, mooi om te zien, klasse jongens!!
Owen wisselde in de rust voor de snelle Sebastiaan, die bij veel acties weer ongrijpbaar was voor tegenstander.

Na de rust bleven de jongens goed partij bieden, kregen ook wel wat kansen, maar verloor uiteindelijk met te grote cijfers. Hulshorst was wel erg efficiënt met hun kansen. Hiermee toonde ze wel aan waarom hun bovenaan staan. Een uitstekende ploeg, die voor de 2de keer op rij kampioen gaat worden! Gefeliciteerd alvast. Hoogtepunten in de tweede helft waren er zeker wel. Roy Woud draaide de tegenstanders geregeld duizelig. Tijmen gaf na een prima actie een prima bal op Coen, die zijn tweede binnen schoot!! Aimen toonde weer zijn gretigheid aan en liep over het hele veld en onderschepte hiermee ook veel ballen!

De volgende wedstrijd staat de derby tegen ASVD op het programma. De coach heeft er alle vertrouwen in dat hier de 3 overwinning in deze competitie plaats gaat vinden. Met de gretigheid en samenspel die tegen Hulshorst werd getoond, gaat dit goed komen!