BAS JO9-1 - Unicum F2 : 1-4

BAS JO9-1 1 - 4  Unicum F2
3-4-2010, 10:00 uur

BAS F1 weet bijna te stunten tegen Unicum

Afgelopen zaterdag stond de lastige wedstrijd tegen Unicum F2 op het programma. Helaas waren Jibelino en Owen deze wedstrijd niet aanwezig, waardoor we een selectie van 9 jongens hadden.

Om 10:00 floot debutant scheidsrechter Theo Burgers voor de start van de wedstrijd. De jongens aan de zijde van BAS zochten gelijk de aanval en creëerde hiermee ook een aantal mooie kansen. Het spel golfde vervolgens op en neer en werd zo een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek langs de kant. De jongens deden allemaal prima hun best en leken zin te hebben om deze ochtend te gaan stunten tegen het hoog geklasseerde team van Unicum. Het was uiteindelijk Bennet van Veen die de verdiende 1-0 binnen schoot na een prima actie. Hierna kreeg zowel Unicum als BAS een aantal prima kansen, maar scoren deden ze helaas niet. Dit was mede te danken aan het goede keeperswerk van Leander en de 'tank' Dion van Asselt. Dion kreeg deze ochtend assistentie van Elijah in de verdediging. Elijah deed dit geweldig en speelde in de verdediging zijn beste wedstrijd van het seizoen. Vlak voor de rust had Tijmen wel heel veel pech na een heerlijk schot. Hij schoot de bal binnenkant paal, maar de bal ging helaas net voor het doel langs. Zo eindigde de eerste helft in een 1-0 voorsprong voor de jongens van BAS.

In de rust was Roy zo vriendelijk om de handschoenen over te nemen van Leander. Na een aantal wisselingen in de rust werd er afgetrapt voor de 2e helft.

Deze helft wist Unicum ondanks het prima spel van BAS toch uit te lopen naar een 1-4 eindstand. Vlak voor tijd stond het nog wel 1-2, maar vlak voor het eindsignaal wisten de jongens uit Lelystad met was geluk nog twee keer te scoren. Toch zuur dat er uiteindelijk dan er zo'n score op het wedstrijdformulier stond. Het was voor de ouders langs de kant toch mooi om te zien hoe goed hun jongens speelde. Het gaat er bij deze jongens om dat ze beter worden, het resultaat telt niet en dit is de laatste tijd zeker zichtbaar dus ik ben een tevreden coach! Een overwinning of een gelijk spel had er wel ingezeten, maar helaas gebeurde dit niet. Ondanks dit verlies toch complimenten aan alle jongens.