DSV '61 F1 12 - 0 (4 - 0) BAS JO9-1
27-2-2010, 09:00 uur
De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

BAS F1 verliest met dubbele cijfers

Afgelopen zaterdag kon er eindelijk weer eens gevoetbald worden! We speelden een vriendschappelijke wedstrijd in Doornspijk tegen DSV F1. Vooraf was het al bekend dat dit een moeilijk wedstrijd zou worden. Zij spelen immers een klasse hoger!

Vanaf het begin af aan is het niet echt een wedstrijd geworden. We stonden al snel met 2-0 achter. Het was snel duidelijk dat de tegenstander een maatje te groot was. Met een geweldige spits en vele andere goede voetballertjes liepen we in de 1e helft tegen een 4-0 achterstand aan. Iedereen deed wel uitstekend zijn best en Aimen El Achak speelde een goede eerste wedstrijd in het shirt van BAS. Verder was het zichtbaar dat de jongens een tijdje niet hadden gespeeld. De tegenstander was wel in een uitstekende vorm, hieruit blijkt toch maar wat de voordelen van kunstgras zijn wanneer moeder natuur niet mee helpt.

In de 2e helft waren de jongens uit Doornspijk moeilijk te stoppen en liepen uit naar een 12-0 overwinning. Tijmen keepte de 2e helft en deed dit (net als Owen in de 1e helft) uitstekend!

Toch goed dat we weer eens een wedstrijd gespeeld hebben. Aanstaande zaterdag spelen we onze eerste competitiewedstrijd tegen IJVV F2. Hopelijk treffen we dan wel een tegenstander met een soortgelijk niveau.

Opstelling BAS JO9-1 (4-3-3):