28-11-2009, 10:00 uur

BAS F1 heeft genoeg aan 1 helft tegen bibberend Unicum

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd tegen Unicum F4 op het programma. Ondanks het slechte weer waren de velden van BAS nog steeds goed bespeelbaar. Bij de warming-up waren de jongens al niet zo te spreken over het weer. Veel regen gecombineerd met een harde wind bezorgde koude rillingen bij de jongens van BAS en Unicum.

Vrijdagavond bracht de sint nog een bezoek aan 't Bastion. De jongens vermaakte zich hier prima. Één van de pieten die eerder weg ging had per ongeluk een aantal cadeaus meegenomen die eigenlijk voor de spelertjes bestemd waren. Gelukkig brengt Piet de cadeaus voor de jongens van de F1 morgen bij de leider langs! De leider vond vanmorgen namelijk een brief van Piet waarin hij beloofd heeft om de cadeaus morgenavond langs te brengen!

Oja, de wedstrijd! Laten we het daar eens over hebben. De pepernoten en andere zoetigheid bezorgde de jongens van BAS een hoop energie. Ondanks het slechte weer werd er vanaf het beginsignaal direct druk naar voren gezet. Unicum kreeg geen moment de kans om te voetballen omdat iedereen er fel op zat. Verdedigend stonden Jibelino en Sven als een huis. Owen kreeg weinig te doen. Als hij dan toch de bal kreeg deed hij het uitstekend met als hoogtepunt zijn goede uittrap! Voorin waren de jongens in goede vorm. Mooie acties in combinatie met goed samenspel zorgde al snel voor een ruime voorsprong. In de 3e minuut schoot 'boefje' Roy de bal uistekend in de hoek na een goede pass van Dion. 'Kanon' Dion speelde weer een prima wedstrijd met zijn prachtig nieuwe voetbalschoenen. 2 Minuten later bracht Bennet de stand op 2-0 met een hard schot. Leander speelde op links een uistekende wedstrijd. Verdedigend onderschepte hij veel en de acties langs de lijn waren ook gevaarlijk. Sebastiaan bracht de bal na een geweldige actie nog een keer mooi voor het doel, maar helaas werd zijn mooie voorzet niet beloond. De ijverige Tijmen vloog er zoals altijd vol op en scoorde in de 8e minuut na goed doorgaan ook de 3-0. Hierna waren er kansen zat, maar de keeper van Unicum deed het uitstekend en de schoten belandde vaak in het midden ipv de hoek. In de 15e minuut scoorde Tijmen de 4-0. Een goede onderschepping gevolgd door een geweldig hard schot betekende de 5e competitietreffer voor Tijmen. Het mooiste doelpunt van de ochtend kwam op naam van 'Zinedine Zidane' Bennet van Veen. Een lange rush met een geweldige lob (met links!! toch?) in de kruising zorgde voor de ruststand van 5-0.

In de rust werd duidelijk dat de jongens het erg koud hadden. Aan de kant van BAS viel het nog redelijk mee. Aan de kant van Unicum stonden de jongens te bibberen van de kou (en het goede spel van BAS uiteraard!), waarna de leiders van beide partijen besloten om de jongens te laten douche.

Uiteindelijk heeft BAS F1 een mooie 3e plaatst bereikt in de competitie. Het belangrijkste doel is ook zichtbaar. Dit doel is namelijk de ontwikkeling van de spelers. Iedereen speelt steeds beter en dat zorgt ook voor beter en leuker voetbal.

A.s. Woensdag wordt de bekerwedstrijd tegen vv Hulshorst F1 gespeeld in Biddinghuizen. Om 19:00 begint de wedstrijd. Graag om 18:30 aanwezig! Supporters zijn uiteraard welkom!

Het belooft een moeilijke wedstrijd te worden. Hulshorst F1 speelt ook 3e klasse en is in deze klasse overtuigend kampioen geworden. Zij wonnen alle 11 wedstrijd en scoorde daarbij 111 keer! Een mooie wedstrijd om naar uit te kijken! Het is ook een leuk moment om eens iemand anders mee te laten doen. Wellicht sluit Coen Grafhorst zich aan bij de groep. Dit zal vanavond aan hem gevraagd worden.

Tijmen Stegeman

Bennet van Veen

Roy Woud

BAS JO9-1 - UNICUM F4: 5 - 0 (5 - 0)

3' doelpunt 1 - 0  Roy Woud (Dion van Asselt)
5' doelpunt 2 - 0  Bennet van Veen (-)
8' doelpunt 3 - 0  Tijmen Stegeman (Bennet van Veen)
15' doelpunt 4 - 0  Tijmen Stegeman (-)
17' doelpunt 5 - 0  Bennet van Veen (-)