VVOG F7 0 - 9 (0 - 4) BAS JO9-1
7-11-2009, 09:00 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

BAS F1 boekt simpele zege in Harderwijk

Wie vooraf naar de stand had gekeken, kon eigenlijk wel verwachten dat ons een makkelijke wedstrijd te wachten stond. We moesten afgelopen zaterdag vroeg aanwezig zijn. Op het schema stond 8:00, maar om 7:30 waren er al fanatiekelingen te vinden in de kantine.

De voorbereiding op de wedstrijd was optimaal. Twee goede trainingen van Tom en Jorrit onder toeziend oog van BAS 1 speler Stefan Tolhoek gevolgd door een voetbalclinic op vrijdagavond met de spelers van BAS 1 beloofde een hoop goeds!

Bij het omkleden waren er nog wat problemen. Er ontbraken een aantal kousen, maar gelukkig konden wij wat lenen van VVOG. Tijmen stal de show door zowel met een witte als rode kous te spelen. Na een korte warming up met wat mooie trucjes kon er om 9:00 worden afgetrapt.

De wedstrijd was nog maar 1 minuut oud toen Sebastiaan de 0-1 binnen knalde na een rebound. In de 5e en 8e minuut scoorde Bennet en opnieuw Sebastiaan met 2 identieke doelpunten de 2 en 0-3. Ze mikte de bal allebei precies in de korte hoek. Hierna bleven de doelpunten even uit. Er waren kansen zat, maar vaak werd er iets te snel geschoten. Net voor de rust tekende Bennet met een mooi afstandschot voor de 0-4.

In de rust was er weinig commentaar op het vertoonde spel. Doelstellingen voor de 2e helft waren; meer tijd nemen met het schieten op doel en de jongens die nog niet gescoord hadden te laten scoren.

Leander ging in de spits spelen en Roy Woud wisselde van Tenue met Owen. Roy kreeg de 2e helft 1 bal, maar vermaakte zich prima in het doel. Owen liet na 5 minuten in de 2e helft zien dat hij ook prima kan scoren. Na een geweldige voorzet van Tijmen schoot hij (met links!!) keihard in de kruising(0-5). 1 minuut later bracht Bennet de stand op 0-6. Leander maakte een mooie actie, hield het overzicht en topscoorder Bennet schoot mooi raak. Leander toonde zich een prima spits met goede acties, maar het ontbrak hem aan geluk. VVOG leek er een aantal keer gevaarlijk uit te komen, maar dan waren daar altijd Jibelino, Dion en later ook Sebastiaan die prima verdedigde. Sven liet opnieuw zien dat hij zich goed ontwikkeld en schoot nog een keer op het doel van VVOG. 10 minuten voor tijd scoorde Bennet nog een mooie 0-7. Hij draaide goed weg met de bal en schoot goed raak. Even later schoot Owen op de paal, maar Tijmen was er snel bij en scoorde alsnog de 0-8. Sebastiaan maakte er uiteindelijk 0-9 van door een goed genomen corner van Leander van grote afstand binnen te schieten.

Uiteindelijk dus een simpele wedstrijd. Uiteraard niet leuk voor de jongens van VVOG die duidelijk te hoog zitten ingedeeld. De penalty’s aan het eind werden nog wel gewonnen door de jongens uit Harderwijk.

Volgende week wordt er thuis gespeeld tegen Unicum F3. Dan wordt er om 9:00 gespeeld ipv 10:00!!

VVOG F7 - BAS JO9-1: 0 - 9 (0 - 4)

1' doelpunt 1 - 0  Sebastiaan van de Velde (-)
5' doelpunt 2 - 0  Bennet van Veen (-)
8' doelpunt 3 - 0  Sebastiaan van de Velde (-)
18' doelpunt 4 - 0  Bennet van Veen (-)
25' doelpunt 5 - 0  Owen Dokter (Tijmen Stegeman)
26' doelpunt 6 - 0  Bennet van Veen (Leander Kars)
30' doelpunt 7 - 0  Bennet van Veen (-)
31' doelpunt 8 - 0  Tijmen Stegeman (Owen Dokter)
34' doelpunt 9 - 0  Sebastiaan van de Velde (Leander Kars)

Speler van de wedstrijd: Leander Kars

Opstelling BAS JO9-1 (4-3-3):