12-9-2009
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

Bas F1 wint eerste competitiewedstrijd!

Zaterdag 12 September stond de eerste competitiewedstrijd van Bas F1 op het programma. Sven Huizinga was de enige afwezige, waardoor we met 8 spelers naar Lelystad vertrokken om tegen Lelystad '67 F5 te spelen.

De wedstrijd begon prima. Na 1 minuut wist Roy Woud al te scoren. Tot 2 maal toe wist Lelystad terug de komen, maar na de 2-2 werd het voor de rust nog 2-5. De manier waarop de doelpunten tot stand kwamen was mooi. De bal werd goed en snel overgespeeld waaruit de doelpunten vielen. Achterin werden de snelle spelers van Lelystad goed verdedigd door Dion, Leander, Tijmen en Jibelino. Voorin waren Roy, Sebastiaan en vooral Bennet gevaarlijk. De 2e helft scoorde de snelle Roy nog 1 doelpunt waardoor de eindstand 2-6 werd. Hoogtepunt van de 2e helft was de redding van Owen. Iedereen dacht dat de bal richting de kruising bij Owen erin zou gaan, maar hij wist de bal er schitterend uit te halen.

Al met al een goed begin van de competitie!
Zaterdag 19 September wordt er om 10 uur getraind, omdat de F1 dan vrij is van de competitie. Daarnaast gaan wij ook de teamfoto + spelersfoto's maken indien iedereen aanwezig is.