BAS JO9-1 - Swift '64 F1 : 8-0

BAS JO9-1 8 - 0  Swift '64 F1
4-11-2006

Ruime zege in derby tegen Swift F1!!!

Vandaag was het 4 november 2006 en stond de derby tegen rivaal Swift’64 op het programma. Omdat koploper ’t Harde nog geen punten heeft verloren en dus nog steeds 3 punten boven ons staat, moest deze wedstrijd tot een goed einde worden gebracht.

Voor de wedstrijd werd even kort over de wedstrijd van dinsdag gepraat.(werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Ruben Stuifzand en Karst van Dijk). Keepers vandaag waren Tim Suter en Jerry van Lienden.

Slaperig
Onder het toeziend oog van ongeveer 25 mensen werd de wedstrijd begonnen om 10:00 op het Bastion. BAS begon slaperig en kreeg een kleine ‘kans’ tegen. Daarna herpakte de Spelers zich en ontstond er een kroniek aan kansen. Zo kwam Bas in de 10e minuut op voorsprong door spits Patrick Woud die een kluts bal in het doel wist te schieten. De 1-0 was een feit. Na dat doelpunt ging het verder en zo was het binnen 3 minuten weer raak Jerry wist een bal die goed werd door gegeven door Patrick in het doel te schieten. 2-0. Na dit doelpunt kwam de ploeg uit Biddinghuizen zelfs nog op 3-0 door weer een doelpunt van Patrick die schoot een bal die terug kwam van een verdediger keurig in het doel. Na dit doelpunt ging de F1 van BAS slechter spelen de eerste helft werd uitgespeeld door veel balverlies omdat alle spelers wouden scoren en dus egoïstisch gingen schieten op het goal. Toch viel de 4-0 nog door een doelpunt van Ruben Stuifzand.

Puntjes op de ‘i’.
In de rust werd er even nagepraat over de eerste helft en werden snel effe de puntjes op de ‘i’ gezet. Dit had duidelijk effect want na 4 minuten wist Patrick Woud op aangeven van Rick van Os de bal hoog in de hoek te schieten. Zo stond al weer het 5e doelpunt op het scorebord. Na 10 minuten wist Rick van Os de keeper te passeren nadat hij de bal had losgelaten. 6-0. Na al die doelpunten ging bas wederom weer veel acties alleen aan want iedereen wou zijn doelpunt mee pakken. Dit gebeurde nog 2 maal. Karst van Dijk wist de bal van 12 meter achter de keeper te krullen. En ook verdediger Tim Süter wist nog te scoren nadat de bal slecht werd uit verdedigt door de uitploeg. 8-0! Swift kwam in de 2e helft niet verder als een schot op de paal.

Volgende week Nunspeet als we voetballen als vandaag kunnen we iedereen aan. Ga zo door.